StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Позитив пояснив, навіщо опублікував фото поцілунку з Дорофєєвою

24 червня 2022, 14:19
Позитив (Олексій Завгородній) пояснив, навіщо опублікував фотознімок, на якому він злився в поцілунку з колишньою напарницею Надею Дорофєєвою.
Позитив, Дорофєєва
Позитив і Надя Дорофєєва / УНІАН

Відомий український поп-співак Позитив (справжнє ім'я ‒ Олексій Завгородній) пояснив, навіщо збаламутив вітчизняні сегменти соціальних мереж, коли опублікував фото свого поцілунку з Надею Дорофєєвою ‒ колишньою напарницею по дуету "Врємя і стєкло". Пояснення Виконавець озвучив в ефірі телеканалу 1+1.

Позитив каже, що всього лише хотів привернути зайву увагу ‒ після того, як Дорофєєва підтвердила чутки: вона зустрічається ресторатором Михайлом Кацуріним і виклала спільне романтичне фото.

"Це кликбейт. Коли Надя опублікувала фотографію з Кацуріним, я написав у себе "невже разом" з цим фото і таким чином зробив анонс сьогоднішнього кліпу і пісні [спільний трек з Аліною Паш і Мішель Андраде ‒ Главред]. Адже ми не говорили, що там буде Аліна Паш. І всі думали, що це 100% буде Надя. Я не кликав Надю в цю пісню, тому що знав, що у неї буде дуетна пісня з Артемом Пивоваровим, зараз вона також готує сольний альбом",— говорить виконавець.

читайте такожЧутки підтвердилися: Дорофєєва вперше показала обличчя свого нового хлопця

Нагадаємо, український попспівак Володимир Дантес (і колишній чоловік Дорофєєвої) продовжує підігрівати чутки про роман з Дашею Кацуріною - українською дизайнеркою і рестораторкою, відповідно, з колишнім чоловіком якої зараз зустрічається Дорофєєва.

До слова, сама Надя нещодавно зізналася в любові колишньому колезі по дуету"час і скло" Олексію Завгородньому (Позитиву).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти