StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втратила чоловіка і сина: солістка "Лісапетного батальйону" розповіла, як пережила трагедію

9 червня 2022, 12:20
Стало відомо про трагедію зірки.
Втратила чоловіка і сина: солістка 'Лісапетного батальйону' розповіла, як пережила трагедію
Жінка поділилася своєю історією. Фото Телеканал "Україна"

Солістка музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон розповіла, як пережила відхід коханого чоловіка і сина.

Як розповіла вона в програмі "Зірковий шлях", минулої осені артистка поховала цивільного чоловіка, який не впорався з коронавірусом. Сама Фаліон також перехворіла ковідом.

"Дуже важко, коли тебе покидає людина, з якою відчувала себе захищеною, як ніколи. Немов щастя пропало. Але я вже пережила втрату сина, я цю втрату дуже болісно пережила, як і втрату чоловіка. Жінки дуже сильні, чоловіки ще позаздрять, ми завжди стаємо на ноги. Ми не ламаємося, тільки можемо трохи зігнутися. Ніколи нудьгувати, є життєві обов'язки, люди, які на тебе дивляться. Нехай бачать тебе радісною, а біль залишиться для подушки, для ночі, коли ти одна, думки повертають тебе до щасливих і важких днів", – каже артистка.

читайте такожРосійська ракета влетіла прямо в квартиру: мешканка Лиману втратила дитину, руку і ногу

Фаліон зізналася, що колишня дружина чоловіка не приїхала попрощатися з ним. "Не приїхали, я запрошувала, сказала, що не кусаюся. Приїжджала сестра чоловіка, ми подружилися, телефонуємо кожен день. Вона з Харкова, розповідає про події, я хвилююся, адже це частина мого життя, але що поробиш – кожному своє", – говорить Фаліон.

Наталя дала кілька порад жінкам, які залишилися без других половинок.

"Не треба заглиблюватися, капатися в душі, ставити Богу питання: в чому я винна? Чому так сталося? А як би було по-іншому? У мозку немає відповіді на ці питання, він починає тебе руйнувати. Просто перегорніть цю сторінку і згадуйте тільки хороше, адже і цього могло не бути. Багато прожили без щасливих днів. А якщо Бог дав тобі хороші, щасливі дні, згадуй їх, вони повинні робити тебе сильніше, а не слабкіше. Треба вміти себе організувати. Відганяти такі думки, перемикатися. Як тільки починаю відчувати, що темна хвиля зсередини накочує, я можу поплакати, але це п'ять хвилин, не більше. Я кажу собі:"Наталя, поплакала, випустила негатив, а тепер на позитив". Слухаю свої пісні, і думаю, невже це я написала? І продовжую жити, і всіх закликаю, чиніть так, як Я. складно бути сильною, і я б хотіла замкнутися в депресії, але думаю, чогось ти залишилася на цьому світі, значить, повинна щось робити, хтось цього чекає",-підсумувала Фаліон.

Нагадаємо, Вікторія, дружина українського коміка і актора Юрія Ткача, розповіла, як вивозила їх семирічну дочку Лізу з України під бомбардуваннями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти