StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап у Дубаї сів у калюжу: не знає українських приказок

12 січня 2024, 12:48
Потап, перебуваючи в Дубаї, переплутав слова з відомого афоризму і показав, що не дуже-то й добре розбирається в українському фольклорі.
Потап, Дубай
Потап в Дубаї потрапив в малоприємну ситуацію / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко), коли перебував за кордоном, відзначився поганим знанням українського фольклору і здивував своїм простацьким стилем в одязі. Потап потрапив в Дубаї на відео місцевого блогера.

Потап, чому одягнений в кращих традиціях українських таксистів - шкіряну чорну куртку і кепку ‒ сидів на стільці біля барної стійки в закладі громадського харчування.

Блогер у Потапа спершу ввічливо поцікавився, з якої той країни. Перед своєю відповіддю український репер акуратно озирнувся по сторонах і обережно відповів ‒мовляв, він з України.

відео дня

Потім блогер запитав продюсера про улюблену його цитату рідною мовою. На це Потап, довго не роздумуючи, відповів: "Що тебе не вбиває, то тебе не вбиває"(насправді, цей афоризм звучить - "Що не вбиває мене, робить мене сильнішим" і його автор ‒ скандально відомий німецький філософ Фрідріх Ніцше).

Нагадаємо, раніше Потап таємно покинув Україну - фотографії артиста з аеропорту розлетілися по всій мережі, після чого йому довелося виправдовуватися про цілі свого від'їзду.

Пізніше Потап з Іспанії розповів, на якій умові готовий захищати Україну на фронті. При цьому співак у спілкуванні з шанувальниками зазначив, що не шукає для себе, як для артиста, якогось особливого ставлення.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти