StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня протеже Потапа критично висловилася про його поведінку

31 грудня 2023, 11:56
Мішель Андраде не підтримує Потапенко в скандалах, пов'язаних з його неоднозначною діяльністю.
Потап, Мішель Андраде
Мішель Андраде розповіла, що думає про Потапа зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap, instagram.com/mishvirmish

Українська співачка Мішель Андраде у червні 2022 року розірвала стосунки з продюсерським центром "MOZGI", який належав Потапу та Ірині Горовій. Вони співпрацювали 6 років, але артистка прийняла рішення самостійно будувати подальшу кар'єру.

Крім ділових Андраде розірвала і особисті стосунки з Потапом. Зараз, коли багато хто критикує продюсера, співачка опинилася серед тих, кому його поведінка здається неприйнятною.

У програмі "Ранок у великому місті" Мішель зазначила, що хоч Потапенко і був їй другом, вона не бачить сенсу підтримувати з ним зв'язок зараз. Що ж стосується скандалів, з яких він не вилазить, то їх співачка вважає періодом невдалих рішень.

відео дня

"Ми до того, як почалася повномасштабна війна, перестали спілкуватися з Потапом взагалі. Тому що час прийшов. Інколи так буває, що ти продовжуєш спілкування з друзями, а іноді буває так, що ти розумієш, що ні, не потрібно більше. Ось так. У кожної людини є моменти, коли вона помиляється. Мені здається, що він такий період зараз і переживає", - зазначає Мішель Андраде.

Раніше Потап таємно покинув Україну - фотографії артиста з аеропорту розлетілися по всій мережі, після чого йому довелося виправдовуватися про цілі свого від'їзду.

Пізніше Потап з Іспанії розповів, за яких умов готовий захищати Україну на фронті. При цьому співак у спілкуванні з шанувальниками зазначив, що не шукає для себе, як для артиста, якогось особливого ставлення.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти