Потап назвав дату виходу першого треку з альбому ПТП без реклами

14 травня 2021, 15:17
Український виконавець Потап на прохання багатьох фанатів розкрив, коли ж вийдуть його пісні, написані в новому стилі.
Потап
Потап / instagram.com/realpotap/

Ведучий Ліги Сміху, екс-тренер Голосу, виконавець, продюсер і автор пісень Потап відсвяткував сорокаріччя, і до свого ювілею приготував новий сольний альбом. У ньому співак показав себе таким, яким його ще ніхто не бачив.

Але Потап вирішив тримати в секреті прем'єру нового альбому до сьогоднішнього дня. В Instagram Олексій Потапенко розповів, що його абсолютно несхожий ні на що альбом починає виходити вже в травні. Першу пісню фанати почують дуже скоро.

"Неможливо всім радити одне і те ж, всі різні... наші індивідуальні відмінності іноді сильніші статистичних загальних, це взагалі час персонального менеджменту, навіть компанії перебудовуються на доставку щастя окремо взятому індивідууму. Тим більше в часи глобалізації, коли безособовість визначає тебе належить до найбільших груп. Але є штуки відповідні для всіх це - Панди, Бішони, Потапи і "Доброго ранку!" ПТП без реклами", - написав він, і зізнався, що перший синглі з альбому вийде 21 травня.

відео дня
Потап
Потап / instagram.com/realpotap/

"Чекаємо з нетерпінням", "Ура буде новий сингл!!!", "Цікаво послухати Потапа, якого ми не чули", "Які сюрпризи під'їжджають", - відреагували фани Потапа.

Раніше Потап записав відео, в якому розповів, наскільки серйозним і новим буде його альбом ПТП без реклами, який він присвятив ювілею.

Нагадаємо, Потап останні роки займався творчістю Время и Стекло, Мішель Андраде, Наді Дорофєєвої та інших.

У 2020 році Потап разом з Настею Каменських стали тренерами шоу Голос країни 10. Для нього це був вже не перший тренерський рік, а ось Настя Каменських дебютувала в шоу.

Переглянути онлайн всі випуски проекту Голос країни можна на сайті 1plus1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти