StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап дав несподіване пояснення великій кількості "зашкварів" за його участю

7 квітня 2024, 14:16
Олексій Потапенко, схоже, анітрохи не засмучений поганою славою, яка стала поступово його оточувати.
Потап
Потап скандали - чому Потап потрапляє в скандали останнім часом / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Надпопулярний в Україні до повномасштабної війни Потап за останні два роки набув суперечливої репутації у публіки. Артист ухвалив низку непопулярних рішень (наприклад, часто і надовго виїжджає за кордон), які призвели до того, що кількість його хейтерів різко збільшилася.

З цієї ж причини кожен вчинок Олексія Потапенка багато хто розглядає під збільшувальним склом. А минулого тижня було на що подивитися - жарти від Потапа про власну смерть і воскресіння, натяк на проблеми у стосунках із Настею Каменських і звання "найзашкварнішого" від Аліни Доротюк і т.д.

Однак залишилися у музиканта і лояльні підписники. Вони стурбовані тим, що він не вилазить зі скандалів, які часто сам же й провокує.

відео дня

У коментарях під одним із постів Потапа в Instagram один із шанувальників зазначив, що останнім часом їхня кількість значно збільшилася. "Зашквари" - це мій фірмовий стиль", - віджартувався у відповідь Потапенко.

Потап
Потап скандали - чому Потап потрапляє в скандали останнім часом / instagram.com/realpotap

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини:

Раніше український співак і музичний продюсер Потап, який виїхав з України під час повномасштабної війни, потрапив у скандал через німецьку афішу, в якій він значився "артистом російського ретро".

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти