StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрапив у великі неприємності: мовчун Ігор Ніколаєв по вуха в боргах

28 травня 2024, 12:35
1217
Мовчун Ігор Ніколаєв заборгував податковій велику суму грошей, але знайшов вихід, як викрутитися.
Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв має проблеми з податковою / колаж: Главред, фото: t.me/igornikolaev_music

Російський співак Ігор Ніколаєв, яка воліє мовчати про страшне терористичне вторгнення РФ в Україну, має борг перед податковою - 119 тисяч рублів.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, в артиста п'ять неоплачених рахунків, і він планує погасити заборгованість за допомогою нового проекту.

відео дня

"Ніколаєв зареєстрував товарний знак під назвою "Третье сентября". Під цим брендом Ігор зможе надавати різні послуги і продавати товари. Наприклад, Ніколаєв може створити інтернет-сервіс для скачування цифрової музики, студію для виробництва рекламних відеороликів, компанію з продажу хлібобулочних виробів, телеканал і багато іншого", - написали росЗМІ.

Ігор Ніколаєв вліз у борги
Ігор Ніколаєв вліз у борги / фото: скрін t.me/zvezdach_mag

Хто такий Ігор Ніколаєв?

Ігор Ніколаєв - радянський і російський музикант, композитор, поет, автор пісень, співак, гітарист, піаніст, продюсер, актор; народний артист Російської Федерації (2019).
З початку повномасштабної війни Ігор Ніколаєв воліє мовчати про звірства окупантів в Україні, публічно він не засуджував кровопролиття в нашій країні. Однак нещодавно він виступив із Крістіною Орбакайте в синьо-жовтих костюмах, за що в РФ його почали цькувати. Росіяни побачили в цьому натяк на антивоєнну позицію артиста.

Ігор Ніколаєв - останні новини по темі

Зазначимо, раніше співак Ігор Ніколаєв, якого підозрювали в зараженні коронавірусом від Лева Лещенка, розповів, як працювали лікарі в Комунарці, і про лікування пневмонії.

А також ЗМІ стверджують, що нездорова атмосфера, яка панувала між 63-річним Ігорем Ніколаєвим і його дружиною Проскуряковою останнім часом, могла призвести до проблем із серцем.

Читайте більше про Ніколаєва:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти