"Дякую Зеленському": Ігор Ніколаєв прокоментував свою хворобу

9 квітня 2020, 12:55
Російський співак Ігор Ніколаєв показав фото на інвалідному кріслі, і розповів про своє лікування і хворобу в Коммунарці.
Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв / showbiz.mediasole.ru

Російський естрадний співак Ігор Ніколаєв, якого підозрювали в зараженні коронавірусом від Льва Лещенка, розповів, як працювали лікарі в Коммунарці, і про лікування пневмонії.

Ігор Ніколаєв подякував своїм лікарям з Коммунарки за одужання від пневмонії.

"ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ МОЇМ ЛІКАРЯМ Валерій Самойленко, Маліку Мустафаєву, Олексію Зеленському, а також черговим лікарям, медсестрам, службам доставки їжі та прибирання палати, всьому колективу лікарні в Коммунарці, хто свою 24-х годинну зміну працює, не знімаючи захисних костюмів, окулярів і масок весь день і безсонну ніч! ПНЕВМОНІЯ відступила, я вдома, але хочу сказати всім, хто в такій ситуації - не треба вихвалятись і думати, що ви повністю здорові і прямо супермени, повертайтеся в нормальне життя акуратно і поступово! БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ! ВСІМ ЗДОРОВ'Я!", - написав він в Instagram.

відео дня
'Дякую Зеленському': Ігор Ніколаєв прокоментував свою хворобу

Не всі стали вітати Ігоря Ніколаєва з одужанням, деякі в коментарях поцікавилися щодо карантину, коронавіруса і заходів безпеки, за що публічно були загноблені, як самим Ніколаєвим, так і його прихильниками.

"Ви ж публікували негативний результат аналізу на короновірус?", "так, публікував. І де протиріччя? Ви ж не утруждаете себе прочитати текст до кінця, я ж написав, що була пневмонія", "Вибачте,а якщо у вас не був поставлений коронавірус,то навіщо навколо вас цілодобово перебували лікарі не знімаючи маски, костюми і т. д????", - писали люди.

'Дякую Зеленському': Ігор Ніколаєв прокоментував свою хворобу
'Дякую Зеленському': Ігор Ніколаєв прокоментував свою хворобу

Нагадаємо, Ігор Ніколаєв потрапив у швидкій в Коммунарку ввечері 26 березня, через деякий час після госпіталізації Льва Лещенка.

Ігор Ніколаєв здав аналізи, вони виявилися негативними, потім ще одні — вони теж показали, що Ніколаєв не заражений.

Тим не менш, він провів у Коммунарці з 26 березня, після госпіталізації Льва Лещенка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти