StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Положинський розповів про роман із відомою співачкою: "Багато років любимо"

16 травня 2024, 00:28
24843
Музикант дав рідкісний коментар про своє особисте життя.
Олександр Положинський, Bazhana
Олександр Положинський прокоментував роман з Bazhana / колаж: Главред, фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi, instagram.com/bazhana

Екслідер гурту Тартак, шоумен і військовий Олександр Положинський жодного разу не був одружений. Він ретельно приховує своє особисте життя, проте артисту неодноразово приписували романи з відомими українськими жінками.

Нещодавно почали ходити чутки про те, що у нього зав'язалися стосунки зі співачкою Bazhana (Ольга Бажана). Каталізатором цього став вихід їхньої дуетної пісні "Сука війна".

Положинський не став приховувати своїх справжніх почуттів до колеги. В інтерв'ю для М1 він зізнався, що між ним і Бажаною безумовно є симпатія, проте їхньому роману майже напевно не судилося збутися.

відео дня

"У мене дуже багато дуетів із жінками, і якщо з кожною мені приписувати роман, то я прямо Дон Жуан виходжу. Але я не такий, романи в мене нечасто трапляються. І точно не з кожною співачкою, з якою в мене є спільна пісня. Ми настільки давно знайомі, що говорити про якийсь роман... Ми свій роман проґавили на початку нашого знайомства. Тоді шанси були. Дуже великі. Я не чув, щоб Оля щось планувала стосовно мене в цьому плані, і я так само нічого не планую. Ми багато років одне одного любимо як друзі", - заявив Олександр Положинський.

Хто такий Олександр Положинський?

Олександр Євгенович Положинський (нар. 28 травня 1972, Луцьк, Волинська область, Українська РСР, СРСР) - український співак і шоумен, колишній лідер українського гурту "Тартак", проєкту "Був'є" (2014), проєкту "Ол. Ів.'є" (2019), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярна українська співачка Lama показала свого бойфренда, молодшого за неї на 18 років. Лише нещодавно артистка повернулася на сцену і стала активніше взаємодіяти з інформаційним простором.

Також співачка Камалія возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Разом вони вирушили на відпочинок до Португалії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти