StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Підставили": Настя Каменських зганьбилася на червоній доріжці

16 квітня 2024, 04:00
Настя Каменських осоромилася на червоній доріжці, здається, візажисти підставили зірку у відповідальний момент.
Настя Каменських
Настя Каменських вийшла з дивним макіяжем/ колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/

Українська співачка Настя Каменських потрапила в безглузду ситуацію в Мадриді на червоній доріжці Primavera Pop. Співачка з'явилася з незамаскованими тейпами в зоні скронь, які важко було не побачити.

Каменських на своїй сторінці в соцмережах опублікувала фото з червоної доріжки, підписники співачки вже жартують, що візажисти Каменських заслуговують на "двійку", і критикують її образ. До того ж вони просто "рознесли" нову пісню співачки "MOLOKO", такий формат їм не сподобався.

Сама ж виконавиця написала:

"Привертає увагу до боротьби українців різними способами".

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських - останні новини по темі

Зазначимо, український блогер-оглядач Богдан Беспалов заявив, що і Потап знайшов нове кохання . Богдан стверджує, що Каменських дружила з цією дівчиною довгий час і саме через неї шлюб артистів йде до завершення.

А також нещодавно Настя Каменських опублікувала відео з концерту в Дніпрі. Співачка пройшлася залом, беручи за руки шанувальників, одна з них подарувала зірці букет рожевих троянд. Потім Настя стала на коліна на вільному сидінні.

Читайте більше про Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти