StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дожартувався: Потап назвав Настю Каменських колишньою дружиною

4 квітня 2024, 22:59оновлено 10 квітня, 15:05
Потапенко продовжив хіт-парад дивних вчинків новим одкровенням.
Потап
Потап висловився про Настю Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Останній тиждень видався в Олексія Потапенка насиченим: він "помирав" і воскресав, отримав невтішну характеристику від відомої української журналістки, потрапляв у скандали і "прощався" з Настею Каменських.

Ці події артист намагається виставити, як самоіронію і дотепні жарти. Через це в суспільстві Потапа поступово перестають сприймати всерйоз.

Однак і цього разу музикант вирішив віджартуватися і "підколоти" українську пресу - він опублікував свіже фото з Настею Каменських та її командою в Instagram із саркастичним підписом: "Після своєї смерті воскреслий Потап зустрів свою колишню дружину, яка зустрічається з багатим французом".

відео дня

Щоб не псувати недоречними дотепами репутацію перед зарубіжними партнерами, для них англійською та іспанською мовами Потап залишив менш кумедний коментар: "Приємно спостерігати, як музичний проєкт NK стає міжнародним і завойовує любов аудиторії в різних частинах планети".

Потап і Настя Каменських
Потап висловився про Настю Каменських / instagram.com/realpotap

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап і Настя Каменських - останні новини:

Раніше український співак і музичний продюсер Потап, який виїхав з України під час повномасштабної війни, потрапив у скандал через німецьку афішу, в якій він значився "артистом російського ретро".

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти