StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських стала на коліна перед глядачами під пісню Потапа

12 березня 2024, 15:25
Настя Каменських здивувала вчинком, ставши на коліна просто на концерті в Дніпрі.
Настя Каменських
Настя Каменських феєрично провела концерт у Дніпрі/ колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/

Відома українська співачка Настя Каменських продовжує сольний тур містами України. На концерті в Дніпрі співачка здивувала глядачів.

На своїй сторінці в Instagram Каменських опублікувала відео з концерту в Дніпрі. Співачка пройшлася залом, беручи за руки шанувальників, одна з них подарувала зірці букет рожевих троянд.

відео дня

Потім Настя стала на коліна на вільному сидінні, у цей момент вона виконувала пісню "Червоне вино", яку написав її чоловік Потап.

"Спасибі вам, Дніпро! Мої концерти - це завжди про спілкування, обмін енергією та позитивні емоції. Спасибі кожному, хто приходить, тому що це ознака того, що ми продовжуємо жити і об'єднуватися в прагненні допомагати нашим захисникам", - написала Каменських під відео.

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Нагадаємо, нещодавно блогер Богдан Беспалов заявив, що Настя Каменських знайшла собі нового коханого. Блогер стверджує, що новий чоловік зірки всіляко балує її.

А також Настя Каменських відреагувала на чутки про проблеми у стосунках зі своїм чоловіком Потапом. І заявила, що в їхньому шлюбі все чудово.

Читайте більше про Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти