StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перша дружина Сергія Притули показала рідкісне фото сина від шоумена

9 листопада 2022, 12:08
Дмитро Притула з кожним днем стає все більше схожий на іменитого батька.
Сергій Притула з сином Дмитром
Сергій Притула з єдиним сином Дмитром / instagram.com/siriy_ua

Волонтер, шоумен і політик Сергій Притула - щасливий батько одразу трьох дітей: сина Дмитра і двох донечок Соломії і Стефанії.

Дмитро народився в 2008 році в першому шлюбі громадського діяча з Юлією Андрійчук. Згодом цей шлюб Притули розпався, проте Сергій бере активну участь в житті і розвитку свого первістка.

Зараз Дмитру 14 років, і підліток вже виглядає дуже дорослим. Вгадується також неймовірна схожість між Дімою і його батьком. Свіжими фото хлопця поділилася на своїй сторінці в Facebook його мати Юлія.

Жінка привітала Дмитра з Днем його ангела. В якості ілюстрації до щирих побажань, вона опублікувала фото Притули-молодшого з його єдиноутробною сестрою - донькою Юлії від нових стосунків.

"З днем Ангела, Дмитрику! Хай береже тебе від негараздів твій Захисник, хай стелить м’яко від падінь!" - пише мама Дмитра.

Дмитро Притула з сестрою
Дмитро Притула - син Сергія Притули від першого шлюбу / facebook.com/myuslya

Раніше стало відомо, що колумбійська поп-зірка Шакіра відсудила у чоловіка, футболіста Жерара Піке, опіку над їх спільними дітьми Міланом і Сашею. Артистка і спортсмен розлучаються через невірність останнього.

Також голлівудська комедійна акторка Ребел Вілсон, після сдійсненого нею камінг-ауту, як бісексуальної жінки, стала матір'ю в перший раз. У Вілсон народилася донька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти