StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"На все життя": зрадниця Регіна Тодоренко покинула РФ - причина

9 вересня 2024, 07:42
14033
Зрадниця Тодоренко залишила чоловіка і дітей у РФ, а сама відвідала концерт у Франції.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко відвідала концерт у Франції / колаж: Главред, фото: instagram.com/reginatodorenko/

Колись українська співачка і ведуча, а тепер зрадниця України Регіна Тодоренко, яка продовжує жити і працювати в країні-окупанті Росії, здійснила свою мрію - побувала на концерті Джастіна Тімберлейка.

Як розповіла запроданка у своїх соцмережах, шоу відбувалося у Франції, і ведуча заради цього полетіла за кордон. Зрадниці вдалося встати поруч зі сценою, і вона отримала неймовірні емоції.

відео дня

"Я розридалася на концерті, коли він співав у мене на долоньці. Враження не передати словами, спогади залишаться зі мною на все життя. Це був найкращий концерт у моєму житті! Я плакала від щастя... Стільки тепла виходило від нього, стільки світла. Я захоплююся його шанобливим і таким трепетним ставленням до всіх глядачів", - зазначила Тодоренко.

Хто така Регіна Тодоренко?

Регіна Тодоренко - ведуча, актриса, співачка українського походження. Колишня учасниця гурту Real O. Здобула популярність завдяки тревел-шоу "Орел і решка". Живе і будує кар'єру в РФ навіть після початку повномасштабної війни. У зв'язку з цим з вересня 2022 перебуває під санкціями України.

Регіна Тодоренко - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно зрадницю Регіну Тодоренко запідозрили у вагітності. Ведуча опублікувала знімок з відпочинку і шанувальники вирішили, що вона чекає на третю дитину.

А також раніше Тодоренко розповіла, що разом із дітьми та чоловіком-путіністом Владом Топаловим, вирушила на Мальдіви. Але, водночас, поскаржилася, як вона втомилася і зізналася, що зовсім без сил.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти