StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Памела Андерсон поскаржилася на колегу, який показав їй свій пеніс

23 січня 2023, 11:53оновлено 23 січня 2023, 13:14
Актриса згадала, як її колега одного разу засвітив оголену частину тіла.
Памела Андерсон
Памела Андерсон / imdb.com

У своїх майбутніх Netflix-мемуарах, американська актриса Памела Андерсон докладно описує тривожний інцидент, що стався на зйомках фільму "облаштування будинку" в 1991 році, коли їй було 23 роки. За інформацією зірки, її колега Тім Аллен показав їй свій пеніс.

"У перший день зйомок я вийшла зі своєї гримерки, а Тім був в коридорі в своєму халаті. Він розстебнув свій халат і швидко промайнув повністю оголений під ним. Він сказав, що це справедливо, тому що він бачив мене голою. Тепер ми квіти. Я ніяково розсміялася", - йдеться в уривку з "З любов'ю, Памела", пише Variety.

Аллен, якому на момент передбачуваного інциденту було 37 років, нібито мав на увазі роботу Андерсон як моделі для Playboy, яка допомогла починаючій актрисі стати всесвітньо відомим секс-символом.

"Ні, цього ніколи не було. Я б ніколи цього не зробив", — сказав Аллен у заяві.

Вибухова заява є однією з багатьох у книзі, яка простежує шлях Андерсона від дівчини з маленького містечка з острова Ванкувер до однієї з найбільш впізнаваних жінок у світі.

"Облаштування будинку" стало однією з перших робіт Андерсон, де вона зіграла Лізу, дівчину-інструменталістку, в серіалі, який швидко став телесеріалом № 1 в Сполучених Штатах. Вона з'явилася в перших двох сезонах ситкому ABC, перш ніж піти, щоб зосередитися на "Рятувальниках Малібу", який став глобальним явищем, експортованим у 150 країн.

Зазначимо, американська актриса, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес завжди була особливим діамантом на небосхилі Голлівуду. Багато видань визнавали артистку найкрасивішою і сексуальною, і Джей Ло намагається з гордістю носити ці звання.

При цьому привабливість Лопес зберігає і на "домашніх" кадрах без макіяжу, і на студійних фото. Їй вдається успішно боротися з першими ознаками зрілості на обличчі, а вже фігура у артистки і зовсім як у юної дівчини.

Зараз Джей Ло відвідує безліч ток-шоу в рамках рекламної кампанії нового фільму з її участю Моє піратське весілля. Нещодавно артистка показала на своїй сторінці в Instagram, в якому образі вона прийшла на Шоу Джиммі Кіммела.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти