StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Скасували концерти": зрадницю Ані Лорак "кинули" на нову перевірку в РФ

15 березня 2024, 15:19
Зрадниці Ані Лорак доведеться висловити свою позицію з приводу вторгнення РФ в Україну.
Ані Лорак
У РФ закликали перевірити Ані Лорак повторно / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak/

Українська співачка Ані Лорак, яка зрадила свою країну і поїхала жити в країну-терористку Росію, в лютому подала заяву на отримання громадянства Російської Федерації.

Як повідомив глава ФПБК країни на болотах Віталій Бородін у коментарі для росЗМІ, Лорак уже пройшла перевірки. Усі служби підтвердили, що артистка не причетна до фінансування ЗСУ, але є ще одна умова. Зрадниці слід висловити чітку позицію щодо кривавого нападу РФ на Україну.

відео дня

"Щодо Ані Лорак пройшли всі перевірки. Практично всі служби нам підтвердили, що до неї питань немає жодних. Ми просили перевірити її на фінансування ЗСУ тощо. Нам сказали, що до неї питань немає. Швидше за все, вона усвідомила, що частину свого життя присвятила Росії, саме наша країна зробила з неї Ані Лорак", - сказав Бородін.

А також Бородін закликав МВС РФ перевірити Ані Лорак повторно.

Незважаючи на це, Бородін закликав МВС перевірити Ані Лорак повторно.

"Я знаю, чому вона це робить. Після моїх звернень, коли її почали перевіряти, її вирізали з ефірів, зокрема НТВ, скасували концерти. Я, як співачку, її розумію. У неї колектив, якому потрібно платити зарплату", - сказав глава ФПБК.

Тепер уже зрадниці не буде куди діватися і їй доведеться висловитися про війну, інакше заробляти криваві російські рублі буде все важче.

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Нагадаємо, нещодавно Ані Лорак написала новий пост у соцмережах, після чого отримала масу хейту від українців через свої висловлювання.

А також співак EL Кравчук висловився щодо українських артистів і музикантів, які вирушили шукати краще життя в Росії, під роздачу потрапила і Ані Лорак.

Читайте більше про Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти