StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стала трансвеститом: Лорак видала черговий маячний пост і нарвалася на критику українців

9 лютого 2024, 14:13
Лорак продовжує не помічати війну і те, як Росія намагається знищити Україну.
Ані Лорак розлютила українців черговим маячним постом
Ані Лорак розлютила українців черговим маячним постом / Колаж Главред, фото Instagram/anilorak

Співачка українського походження, яка в жорстокій загарбницькій війні Росії проти України, підтримала державу-терориста Ані Лорак, написала черговий маячний, псевдофілософський пост і показала свої свіжі світлини.

На фото в Instagram, Лорак позує в чорному костюмі і, схоже, що з намальованим пресом. "Що є життя, якщо в ньому немає самого життя? Ми - енергія творення, ми є любов. Все є Любов", - пише Лорак, яка при цьому "з любов'ю" приймає вбивства мирних українців Росією, в якій вона живе і заробляє.

Українські підписники зрадниці, стали коментувати зображення Лорак, а також знову намагатися достукатися до її совісті. "Екскременти (неценз. - авт.) у перуці", "Срана філософиня. Тебе будуть пам'ятати, як зрадницю свого народу", "Яка Ані Лорак красива була, а зараз трансвестит якийсь", - пишуть користувачі.

відео дня

На фото - Лорак із намальованим пресом:

Раніше росіяни накинулися на співачку-зрадницю Ані Лорак, яка не визнала факту нападу Росії на Україну і продовжила виступати в країні-агресорі та освідчуватися в коханні місцевому глядачеві.

Нагадаємо, на свій ювілей Ані Лорак разом із Кіркоровим у Москві цинічнотанцювала і співала українські пісні. Вона виконала пісню "Без тебе", яку написала українською мовою - ще в ті часи, коли жила й працювала на Батьківщині.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти