StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оскароносний актор і друг України Шон Пен зіграв у фільмі українського режисера

7 грудня 2023, 17:57оновлено 8 грудня 2023, 15:06
113
Шон Пенн зіграв у новелі кіноальманаху "Війна очима тварин" під назвою "Орел", автором сценарію і режисером якої виступив Мирослав Слабошпицький.
Шон Пенн, Слабошпицький
Шон Пенн зіграв у новелі, яку зняв Мирослав Слабошпицький / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарний і оскароносний актор/режисер Шон Пенн зіграв головну роль у фінальній новелі "Орел", альманаху "Війна очима тварин", автором сценарію і режисером якої виступив відомий український діяч кіно Мирослав Слабошпицький. Про це повідомляє спеціалізоване видання Deadline.

Повідомляється, що події альманаху розгортаються на початку повномасштабного вторгнення країни-агресора Росії в Україну в Чорнобильському заповіднику, куди молодий звукооператор відправився на замовлення закордонного продюсера для запису голосів рідкісних птахів (і де його роботу перериває повномасштабне вторгнення РФ в Україну).

Всього в альманасі буде дев'ять частин і ставить в центрі уваги тварин, які постраждали від влаштованого окупантами екоциду через війну в Україні.

Перша частина зйомок нещодавно завершилися в Лос-Анджелесі на студії Evergreen, а друга частина скоро стартує в Україні.

Оскароносний актор і друг України Шон Пен зіграв у фільмі українського режисера

"Було приємно співпрацювати з легендою світового кіно і одним з кращих акторів сучасності" - його професіоналізм і відданість справі викликали у мене повний трепет. Робота з Пенном на знімальному майданчику була надзвичайно вражаючим режисерським досвідом і справжнім святом творчості", ‒ сказав Слабошпицький.

Нагадаємо, раніше Шон Пенн (як володар "Оскара" за головні ролі у фільмах "Таємнича ріка" і "Харві Мілк"), який вкрай переживає через війну РФ проти України, звертався до Академії кінематографічних мистецтв і наук. І запропонував дозволити Зеленському виступити на церемонії вручення "Оскара".

Якщо ж організатори цього не дозволять, то він буде закликати відвідувачів бойкотувати шоу, а також обіцяв "розплавити" свою статуетку "Оскара", яку отримав в 2008 році за роль у фільмі "Харві Мілк".

Крім того, Пенн закрутив роман з українкою - актрисою і телеведучою Ольгою Коротяєвою. Пара разом відвідала кінофестиваль у Грузії.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти