StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знову в злиднях: в Росії померла популярна актриса радянського кіно

15 червня 2023, 17:31
Зазвичай всі колись популярні актори в Росії вмирають забутими і покинутими, нікому не потрібними людьми похилого віку.
Актриса Шмельова померла в злиднях
Актриса Шмельова померла в злиднях / Скріншот відео

У терористичній Росії померла популярна актриса радянського кіно, музикант Євгенія Шмельова.

Як і всі актори старої гвардії, які проживали в Росії, вона померла в злиднях, пише пропагандистське видання "Комсомольська правда".

Актрисі на момент смерті було 90 років і прославилася вона завдяки ролі в популярному радянському комедійному фільмі режисера Ельдара Рязанова "Карнавальна ніч".

відео дня

Смерть артистки також підтвердив телеведучий Андрій Малахов у своєму Telegram-каналі. "Не стало Євгенії Шмельової, це вона з двома сестрами заспівала знамениту "Таня-Танечка" у фільмі "Карнавальна ніч", - написав Малахов.

Малахов розповів, що ще кілька місяців тому Шмельова приходила до нього на шоу. А він, в свою чергу, допоміг зробити ремонт в квартирі актриси, розкривши, що Шмельова разом зі своїми сестрами жили в бідності і не могли дозволити собі оновити меблі радянських часів.

Євгенія Шмельова народилася в Москві в 1932 році в сім'ї музиканта і вчительки іноземних мов. У 1952 році Шмельова дебютувала на сцені місцевого Будинку культури, після чого її разом з сестрами, які також займалися музикою, стали кликати на концерти, а пізніше запросили знятися у фільмі Рязанова в 1956 році.

Нагадаємо, раніше чоловік у Бельгії інсценував свою смерть, а потім прилетів на власний похорон на вертольоті в рамках драматичного жарту, щоб дати своїй родині урок про те, як важливо залишатися на зв'язку.

Раніше також стало відомо про те, що популярний актор, легенда австрійського кіно Гельмут Бергер помер у четвер. 29 травня йому виповнилося б 79 років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти