StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Провчив сім'ю: чоловік приїхав на власні похорони, момент потрапив на відео

14 червня 2023, 17:41
48760
Чоловік таким чином вирішив показати рідним, що потрібно спілкуватися і бувати один у одного в гостях.
Бельгієць інсценував свою смерть
Бельгієць інсценував свою смерть / Скріншот відео

Чоловік у Бельгії інсценував свою смерть, а потім прилетів на власні похорони на вертольоті в рамках драматичного жарту, щоб навчити свою сім'ю про те, як важливо залишатися на зв'язку.

За інформацією The Daily Mail, 45-річний Девід Бертен розповів дружині та дітям про свій складний план, і вони допомогли йому здійснити його, підтримавши його в соціальних мережах.

Одна з його дочок допомогла обдурити його фоловерів у тому, що багато хто в інтернеті назвав жорстоким "жартом", написавши в соціальних мережах: "Спочивай у мирі, тату. Я ніколи не перестану думати про тебе. Чому життя таке несправедливе? Чому ти? Ти збирався стати дідусем, і у тебе ще було все життя попереду. Я тебе люблю! Ми тебе любимо! Ми ніколи не забудемо тебе".

відео дня

Минулих вихідних вони влаштували похорон поблизу Льєжа, і, коли скорботні зібралися, Бертен здійснив урочистий вихід зі знімальною групою на вертольоті.

На відео - сім'я бельгійця плаче від полегшення:

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp#pourtoii#fypシ♬ son original - Thomas faut

Божевільний пранк викликав серйозну реакцію в деяких колах. Так, Бертен був змушений пояснити свої дії. Він виправдовувався, що зробив це, щоб подивитися, як відреагують члени його сім'ї на смерть, після того, як він заявив, що вони перестали з ним спілкуватися.

На відео-живий чоловік зустрічає сім'ю на своїх похоронах:

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii#fyp#fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

"Те, що я бачу у своїй родині, часто шкодить мені", — сказав він. "Мене ніколи нікуди не запрошують. Мене ніхто не бачить. Ми всі розійшлися. Я відчував себе недооціненим. Ось чому я хотів навчити їх життєвому уроку і показати їм, що ви не повинні чекати, поки хтось помре, щоб зустрітися з ними".

Інший користувач TikTok, який був присутній на похоронах, поділився кадрами, на яких вони приземлилися в полі, де зібралися друзі та родина.

Всі кинулися вітати і обіймати Бертена, коли він виходив з вертольота.

Нагадаємо, раніше відомий російський реп - і рок-музикант Noize MC (псевдонім Івана Алексєєв), який давно засудив україно-російську війну, під час одного зі своїх виступів у Європі, артист сильно і в стилі чорного гумору пожартував про кремлівського диктатора Володимира Путіна. Ролик швидко став вірусним в мережі.

Раніше також син співачки-зрадниці Таїсії Повалій, яка живе і працює в Росії і мовчить про те, що в Україну почалося вторгнення і ведеться повномасштабна війна Денис Повалій, пожартував з приводу Росії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти