У Грузії померла старенька, яка називала себе матір'ю Путіна - Sun

3 червня 2023, 13:57
Британська газета The Sun опублікувала інтерв'ю з вірою Путіною з Грузії, яка розповіла, де народився Володимир Путін і хто були його батьки.
Путін, Віра Путіна
Віра Путіна стверджувала, що є матір'ю Володимира Путіна / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот з відео

У Тбілісі в кінці травня 2023 померла Віра Путіна - жінка, яка протягом багатьох років стверджувала, що вона є справжньою матір'ю російського диктатора Володимира Путіна. Про це пише британський таблоїд The Sun.

Віра Путіної померла в дуже поважному віці - їй було 97 років. Її поховали 30 травня в Метехі, де вона прожила більшу частину свого життя. Віра померла в бідності, так і не побачивши сина - про що старенька мріяла довгі роки.

За її словами, Путін народився зовсім не 7 жовтня 1952 року в Ленінграді в родині Володимира Путіна і Марії Шеломової. Вова (саме так вона завжди називала свого сина) був незаконнонародженим – і його біологічним батьком був механік Платон Привалов. Але він відмовився кидати сім'ю заради Путіної.

відео дня

Ось тому Вова народився 7 жовтня 1950 року в Грузії. Віра пізніше вийшла заміж за Георгі Осепахвілі. Вони жили в місті Метехі. Георгі не любив пасинка і всіляко його морально принижував і часто виставляв дитину за двері.

Віра розповідала, що все це вплинуло на характер її сина. Хлопчик був упертий, потайливий, часто бився з іншими дітьми, знущався над тваринами.

Пізніше Осепахвілі почав бити дружину. Та поїхала до своїх батьків – в місто Очер в Пермський край.

Мати Путіна
Єдине фото віри Путіної з сином Вовою / The Sun

Через деякий час Осепахвілі приїхав туди миритися з дружиною. Віра погодилася повернутися з ним до Метехі. Вони забрали спільну доньку, а ось Вову її батьки віддавати відмовилися. Саме тоді, за словами Путіної, в 1960 році, вона востаннє бачила сина.

Пізніше дружина одного з братів віри розповіла їй по секрету, що одного разу свекор відвіз Вову кудись в інше місто. Повернувшись, він заявив, що віддав хлопчиська у Військову школу.

"Там з нього зроблять справжнього чоловіка", — сказав він.

Нагадаємо, ще 2008 році британське видання Daily Telegraph опублікувало статтю власного кореспондента в Грузії Кейт Вейнберг - про 82-річну жительку села Метехі (близько 20 км від горі) на ім'я Віра Путіна. Вона стверджувала, що є матір'ю Володимира Путіна.

Тепер вона каже, що соромиться свого сина, який причетний до бомбардувань грузинських сіл.

Зі зрозумілих причин, в Кремлі цю версію походження російського диктатора завжди заперечували.

Пізніше відомий Таролог Людмила ХОМУТОВСЬКА говорила, що саме віра Путіна і Платон Привалов були реальними батьками Путіна. Причому його батько був алкоголіком. І у Путіна є ще брати і сестри по батькові, проте він не бере участі в їхньому житті.

У той же час ХОМУТОВСЬКА каже, що прийомний батько Георгій Осепашвілі бив Путіна, що могло самим сумним чином відбитися на його подальших поглядах.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти