StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помер актор Хельмут Бергер, який зіграв фантомаса

19 травня 2023, 13:34
Популярний австралійський актор Хельмут Бергер зіграв у багатьох кінострічках.
Гельмут Бергер не дожив до дня народження кілька днів
Гельмут Бергер не дожив до дня народження кілька днів / kino-teatr.ru

Популярний актор, легенда австрійського кіно Гельмут Бергер помер у четвер. 29 травня йому виповнилося б 79 років.

За даними його агентства, він помер у Зальцбурзі у віці 78 років. Бергер був винятковим талантом, він грав з Ромі Шнайдер, Елізабет Тейлор і Генрі Фонду, серед інших. Найбільш відома його роль-роль Фантомаса в однойменному фільмі, повідомляє orf.at.

Бергер провів своє дитинство і юність в Зальцбурзі, пізніше працював в Парижі і Лондоні кравцем і фотомоделлю, знімався в рекламі. З 1964 по 1966 рік Бергер відвідував центральну драматичну школу в Лондоні, але не закінчив її. Він поїхав до Перуджі вивчати італійську мову в університеті. Він отримав свій перший екранний досвід як статист і з меншими ролями у фільмі "Мегаполіс Чінечітта", а потім у 1966 році його першовідкривач, а потім партнер Лукіно Вісконті вперше знявся в невеликій ролі у фільмі "Сьогоднішні відьми".

відео дня

У його фільмографії стрічки "Чаклунки", "Загибель богів", "Портрет Доріана Грея", "Фантомас", "Хрещений батько 3", "Сен-Лоран. Стиль - це я" та інші.

Нагадаємо, раніше шведський музикант і гітарист легендарної групи АВВА Лассе Велландер помер у віці 70 років після короткої боротьби з раком. Про хворобу він дізнався у 2021 році, і вона стрімко прогресувала.

Раніше стало відомо, що турецький актор Чагдаш Чанкая ("підстава: Осман") загинув в результаті землетрусу, від якого здригнулася Туреччина і Сирія 6 лютого - тіло його і дружини знайшли під завалами.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти