StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вона у мене перша": Мірошниченко розповів про початок його відносин з дружиною

9 серпня 2023, 14:24оновлено 10 серпня 2023, 21:22
16000
Тімур Мірошниченко зізнався, що Інна не відразу була до нього прихильна.
Тимур та Інна Мірошниченко
Тімур Мірошниченко розповів, як познайомився з дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Український ведучий Тімур Мірошниченко та юрист Інна Мірошниченко в шлюбі з 2018 року. Разом пара виховує двох біологічних дітей, сина Мію та Марко, та усиновленого хлопчика на ім'я Марсель.

У соціальних мережах пара виглядає, як ідеальна сім'я з обкладинки глянцевого журналу. Цікаво, але Тімуру Інна сподобалася з першого погляду, а ось вона змусила ведучого понервувати.

В інтерв'ю для Маші Єросініної Мірошниченко розповів, як почалися його стосунки з майбутньою дружиною: "Я познайомився з нею на корпоративі, але вона мене тоді не ідентифікувала. Вона мені сподобалася, адже краса та інтелект - два поняття, які не завжди зустрічаються в одному тілі. Я знайшов її в соцмережах і підморгнув їй. Але вона морозилася".

відео дня

Так Інна "маринувала" Тімура цілих два з половиною роки. Потім вона сама знайшла його, і у них зав'язалося спілкування. З тих пір пара разом. "У мене крім дружини нікого не було. Вона у мене перша і єдина", - зворушливо зізнається ведучий.

Раніше в росЗМІ повідомили, що Філіп Кіркоров знайшов собі нового юного фаворита, і навіть розкрили його особу. Обранець Примадонна - відомий блогер, молодший за нього в два рази.

Також стало відомо, що шлюб Лопес і Аффлека тримається тільки на сімейній терапії - артисти разом лише рік, як чоловік і дружина, проте проблеми вже затьмарюють їхнє сімейне життя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти