StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Олімпійська чемпіонка Магучіх зізналася, коли вийде заміж

11 серпня 2024, 18:02
2170
Зіркова стрибунка розповіла про плани на весілля.
Ярослава Магучіх із нареченим
Ярослава Магучіх з нареченим - Магучіх розповіла про весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/rosya_dp

У листопаді 2023 року українська олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх отримала пропозицію від свого бойфренда Назара. Однак тоді весілля вирішили відкласти через підготовку до Олімпіади-2024 у Парижі.

Утім, і після Олімпійських ігор спортсменка не поспішає під вінець. Про це Магучіх розповіла в ефірі Сніданку з 1+1.

За її словами весілля - активна тема для обговорень із Назаром. Однак конкретних рішень пара поки що не ухвалила - попереду в спортивній кар'єрі стрибунки є ще кілька важливих етапів.

"Насправді, після Олімпіади легше не стало, тому що ще три старти й немає часу розслаблятися. Але думки вже є, єдине, що, звичайно, це дуже складно організувати, але будемо намагатися", - поділилася Ярослава Магучіх.

Дивіться відео інтерв'ю Ярослави Магучіх для Сніданку з 1+1:

Хто така Ярослава Магучіх?

Ярослава Магучіх - українська легкоатлетка, що спеціалізується у стрибках у висоту, чинна володарка світового рекорду у стрибках у висоту (210 см). Олімпійська чемпіонка (2024), чемпіонка світу (2023), дворазова чемпіонка Європи (2022, 2024), чемпіонка світу в приміщенні (2022), дворазова чемпіонка Європи в приміщенні (2021, 2023). Чемпіонка України (2021). Дворазова чемпіонка України в приміщенні (2020, 2021). Заслужений майстер спорту України (2020). Молодший сержант ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український ведучий Євген Фешак викрив Тіну Кароль - він припустив, що співачка не просто не самотня, а вже уклала з таємничим обранцем офіційний шлюб.

Також стало відомо, що Олександр Пономарьов таки став родичем Марії Яремчук, для якої був наставником на початку її творчого шляху. Парі приписували роман.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти