StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Олександр Пономарьов таки став родичем Яремчук

9 серпня 2024, 23:50
470
Олександр Пономарьов зізнався в близьких стосунках із Яремчук.
Марія Яремчук, Олександр Пономарьов
Марія Яремчук та Олександр Пономарьов таки стали близькими/ колаж: Главред, фото: instagram.com/popova.svitlana.mua, instagram.com/ponomaryovoleksandr

Український популярний співак Олександр Пономарьов розсекретив, як поріднився з артисткою Марією Яремчук, і вперше розповів про її чоловіка.

За даними ТСН, у травні цього року виконавиця стала мамою. Вона веде досить закритий спосіб життя, тому в інтернеті з'явилося безліч пліток про те, хто ж став батьком. Ба більше, ці чутки торкнулися і самого Олександра Пономарьова, якого "викрили в батьківстві".

Співак зізнався, що взагалі не знав, як на це реагувати. Виконавцю було просто незручно перед чоловіком Яремчук.

відео дня

Хто такий Олександр Пономарьов?

Олександр Пономарьов - український співак, автор пісень, продюсер. Народний артист України (2006). Був першим артистом, який представив Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення - 2003 року пісня "Hasta la vista" у виконанні Пономарьова принесла 14-те місце. Випустив 9 музичних альбомів.

"Цікаво, батьком став... П'ять років Марічку не бачив, а скільки почув про себе нового! Я навіть не знаю, як реагувати на це, бо мені незручно перед чоловіком Марічки", - заявив Пономарьов.

Тим часом, співак справді став татом сина Яремчук, щоправда, хрещеним. Як зізнався співак, артистка йому зателефонувала і запропонувала, а він, своєю чергою, погодився.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти