StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олімпійська чемпіонка Еліна Світоліна вперше показала новонароджену крихітку-доню

3 листопада 2022, 16:14
Скай Монфіс ледь з'явилася на світ, а вже має величезну армію шанувальників.
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна вперше показала новонароджену доньку Скай Монфіс / instagram.com/elisvitolina

Українська професійна тенісистка, олімпійська чемпіонка Еліна Світоліна та її чоловік, французький тенісист Гаель Монфіс, вперше стали батьками в середині жовтня.

У сім'ї спортсменів народилася дівчинка на ім'я Скай Монфіс. Крихітка, якій трохи більше двох тижнів від народження, вже стає справжньою знаменитістю, як і її батьки.

Сьогодні Світоліна вперше показала Скай - на сторінці тенісистки в Instagram з'явилося відео, на якому вона одягає дитину в костюмчик, а потім ніжно притискає до себе.

відео дня

Всього за три години Скай з мамою зібрали понад 20 тисяч лайків. Спортсменку в коментарях хвалять за креатив, а також відзначають, що материнство їй дуже личить.

Раніше рідкісними фотографіями старшого красеня-сина поділився український футболіст, тренер і політичний діяч Андрій Шевченко. Нещодавно Джордану виповнилося 18 років.

Також стало відомо, що радянська і грузинська співачка Тамара Гвердцителі втратила маму-одеситку. Артистка важко переживає її смерть, через що її власне психічне і фізичне здоров'я сильно похитнулося.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти