StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дуже особливе Різдво: Чарльз III та Уельські показали різдвяні листівки

11 грудня 2023, 00:40
Для британського монарха це стало нагадуванням про свою царственість, для сім'ї першого спадкоємця престолу - способом заявити про себе.
король Чарльз III, королева Камілла, Кейт Міддлтон, принцеса Кетрін, принц Вільям
Король Чарльз III та спадкоємці продемонстрували святкові листівки / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Британський король Чарльз III, згідно з багаторічною традицією, представив фотолистівку до різдвяних свят, якою будуть удостоєні високі гості та перші особи Сполученого Королівства.

Незважаючи на те, що прийдешнє Різдво буде для монарха другим у новому статусі, цей святковий сезон - перший після коронації. Тому і знімок був обраний для листівки відповідний.

Так на фотопортреті авторства Хього Бернанда зображені король Чарльз III та королева Камілла в мантіях і з коронами на голові. Знімок був зроблений 6 травня в Тронній кімнаті Букінгемського палацу, в день коронації Чарльза.

відео дня

Макет листівки з'явився на офіційній сторінці британської королівської сім'ї в Instagram. "Бажаємо вам дуже щасливого Різдва та Нового року", - свідчить підпис до фотопортрету монархів.

король Чарльз III, королева Камілла
Король Чарльз III та спадкоємці продемонстрували святкові листівки / instagram.com/theroyalfamily

Вперше в статусі перших спадкоємців британського престолу постала на різдвяній листівці і сім'я старшого сина короля Чарльза III - принца Вільяма. Сімейний портрет в чорно-білих тонах теж вийшов дуже особливим.

По-перше громадськість вразило, як сильно виросли принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї. По-друге Уельські вирішили відмовитися від демонстрації високих титулів - для фото вони обрали простий, повсякденний одяг. Сімейне фото було виконано фотографом Джошем Шиннером, і вже з'явилося на офіційній сторінці принца та принцеси Уельських в Instagram.

принц і принцеса уельські з дітьми
Король Чарльз III та спадкоємці продемонстрували святкові листівки / instagram.com/princeandprincessofwales

Раніше були оприлюднені перші слова короля Чарльза III після смерті принцеси Діани. Про смерть колишньої дружини він дізнався одним з перших, і був по-справжньому шокований.

Також королівський експерт викрив Кейт Мідлтон в жорсткості - Валентин Лоу висловив своє переконання в тому, що її публічний образ навмисно пом'якшують, а в побуті майбутня королева "сталева".

Інші новини про британську королівську сім'ю:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти