StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Перевертні заради грошей": Путіністка-зірка "Мухтара" вивергнула жовч на Бенюка і Роговцеву

5 вересня 2023, 10:45
Фанатка диктатора Путіна, актриса Оксана Сташенко-зірка "Повернення Мухтара" - вирішила в безсилій злобі вилаяти артистів Богдана Бенюка і Аду Роговцеву.
Сташенко, Бенюк, Роговцева
У своїй злобі Оксана Сташенко дійшла до того, що назвала українських акторів "перевертнями" / колаж Главред, фото УНІАН

Відома фанатка диктатора Путіна, актриса Оксана Сташенко, відома за ролями в детективному серіалі "Повернення Мухтара" і його продовженні "Мухтар. Новий слід", вирішила в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ в безсилій злобі посварити своїх українських колег ‒ легендарних артистів Аду Роговцеву, Богдана Бенюка і Володимира Талашко.

Артистка-путіністка прямо каже ‒ без СРСР і країни-агресора РФ наші зірки не відбулися б у професії. І тому вони нібито повинні бути вдячні росіянам.

У своїй злобі Сташенко дійшла до того, що назвала українських акторів "перевертнями" і звинуватила в ненависті до Росії, а також в жадібності.

відео дня

"Я вважаю цих людей перевертнями. Вони грали в російському кіно, ненавидячи Росію. Через гроші приховували свої погляди і тільки потім личину свою явили. Лицеміри, перевертні", – видала пропагандистка.

Вояжі артистів-путіністів на Донбас

Нагадаємо, раніше Микита Джигурда приїхав до тимчасово окупованої Волновахи, щоб почитати патріотичні віршики. "Патріоту" російські окупанти подарували справжню гранату, зі словами - "У нас цього добра повно". На що звихнувся актор прочитав вірш.

До того інший відомий артист-путініст, співак Григорій Лепс, приїхав до тимчасово окупованого Донецька.

Лепс, зокрема, відвідав госпіталь в Донецьку, де перебували в тому числі і поранені діти. І тут він, без зайвої скромності сказав – мовляв, його пісні допомагають в лікуванні краще лікарських препаратів. І зовсім недавно до бойовиків до російських окупантів приїхав Роман "Звір" Білик. Разом з колегою по групі Германом Осиповим він заспівав для них кілька своїх пісень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти