StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Новий королівський малюк: 53-річна королева Ранія вперше стане бабусею

11 квітня 2024, 20:13
Наслідний принц Йорданського Хашимітського Королівства готується стати батьком.
Принц Хусейн, принцеса Раджва, королева Ранія
Син королеви Ранії стане батьком - принц Хусейн із дружиною чекають на дитину / колаж: Главред, фото: instagram.com/alhusseinjo

Йорданська королівська сім'я вже влітку 2024 року побільшає - кронпринц Хусейн ібн Абдалла і його дружина, принцеса Раджва аль-Хусейн, незабаром вперше стануть батьками. Повідомлення про це з'явилося на офіційному сайті сім'ї.

"Королівський Хашимітський двір радий повідомити, що Їхні Королівські Високості спадкоємний принц Аль-Хусейн бін Абдалла II і принцеса Раджва Аль-Хусейн очікують на свою першу дитину цього літа", - йдеться в оголошенні.

29-річний принц і перший спадкоємець йорданського трону Хусейн ібн Абдалла одружився з Раджвою аль-Хусейн, у дівоцтві Аль-Саїф, у червні 2023 року. На розкішному весіллі була присутня безліч знатних гостей, зокрема й принц і принцеса Уельські Вільям і Кетрін.

відео дня

Майбутня дитина принца Хусейна - перший онук королеви Ранії і короля Абдалли II. До свого імені він носитиме приставку "ібн Хусейн", якщо народиться хлопчик, або "бінт Хусейн", якщо буде дівчинка. Згідно з порядком успадкування йорданського престолу, в лінії перебувають лише чоловіки.

Принц Хусейн, принцеса Раджва
Син королеви Ранії стане батьком - принц Хусейн із дружиною чекають на дитину / twitter.com/RHCJO

Хто така королева Ранія?

Королева Ранія або Ранія аль-Абдалла - королева Йорданії (з березня 1999), дружина короля Абдалли II, матір наслідного принца Королівства Йорданії і ще трьох королівських дітей. Письменниця. Виступає на захист прав жінок. Крім громадської діяльності широко відома своїми стильними луками.

Останні новини шоу-бізнесу:

Раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон зайняла місце принца Вільяма після новин про її хворобу. Британці однозначно віддають перевагу принцесі Уельській.

Також українська співачка Слава Камінська показала, який вигляд має після пластики. Операції артистка робила на обличчі та бюсті, і вже хвалиться першими результатами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти