StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Натягнула до межі: Слава Камінська показала, який вигляд має після пластики

11 квітня 2024, 12:59
1022
Співачка вийшла на зв'язок із шанувальниками всього через два дні після пластичної операції.
Слава Камінська
Слава Камінська після пластики - як зараз виглядає Камінська / колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka

Днями українська співачка Слава Камінська засвітилася в кабінеті пластичного хірурга. До фахівця вона прийшла вдосконалити своє обличчя і бюст, який вже збільшувала раніше.

Сьогодні у своєму блозі в Instagram артистка вперше показала, який вигляд має після хірургічного втручання. Вона зняла короткий ролик із місця, схожого на лікарняну палату.

Обличчя Камінської після пластики змінилося - це стало помітно за розрізом очей і висотою брів. Втім вона використовувала фільтри на відео, тож повністю оцінити результат роботи хірурга шанувальники поки що не можуть.

відео дня

Що ж стосується операції на бюсті, то тут співачка продовжує тримати інтригу. Як пластика змінила цю частину її тіла, Слава Камінська показувати не поспішає.

Слава Камінська
Слава Камінська після пластики - як зараз виглядає Камінська / instagram.com/babaslavka

Хто така Слава Камінська

Слава Віталіївна Камінська - українська співачка, учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" (2006-2021), дизайнерка та інста-блогерка.
16 липня 2014 року Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського і взяла його прізвище. 12 грудня 2014 року у пари народився син Леонард, а 6 грудня 2015 року - дочка Лаура. 1 липня 2019 року пара розлучилася.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярний ведучий Слава Дьомін вперше після розлучення показався з новою дівчиною. Шоумен ходив у холостяках три роки, і тепер насолоджується цукерково-букетним періодом з обраницею.

Також стало відомо, що ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук вагітна первістком. Вперше її запідозрили у вагітності ще на початку грудня 2023 року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти