StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ніякого діалогу": путініста Кіркорова хочуть позбавити в РФ найціннішого

16 березня 2024, 03:00
У країні-терористці зажадали позбавити Філіпа Кіркорова звання народного артиста.
Філіп Кіркоров
Філіпа Кіркорова можуть позбавити звання народного артиста / колаж: Главред, фото: t.me/fkirkorov_newsbot

Російського співака-путініста Філіпа Кіркорова, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, можуть позбавити звання народного артиста.

Віталій Бородін - глава Федерального проєкту з безпеки і боротьби з корупцією країни на болотах, у коментарі для росЗМІ сказав, що Кіркоров не поважає росіян, російську культуру і може кого завгодно "послати".

відео дня

"Люди не дурні... А у нас Кіркоров називає себе Богом, сам себе "скасовує", не поважає наше суспільство, не поважає нашу культуру, брав участь у бійці з охоронцем "Крокуса". Робить усе що хоче, може "послати" журналіста. Звичайно, потрібно його позбавляти звання народного артиста. Люди проти, з ним ніякого діалогу бути не може", - заявив Бородін.

Крім того, Бородін сказав, що у Кіркорова виявили квартиру за мільярд рублів.

"Вони всі підпільні мільйонери, мільярдери", - сказав він.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Зазначимо, після реабілітаційної поїздки на Донбас Філіпа Кіркорова знову повернули в ефір росТБ. Тепер співак не з'являється в пір'ї і стразах, а повністю перетворився і змінив зачіску.

А також після удаваного каяття, в яке абсолютно ніхто не повірив, Філіп Кіркоров, схоже, переконав себе, що забуття, якому його всерйоз мали намір віддати - його власне рішення, а аж ніяк не влади країни-окупанта.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти