StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Немає ні хвороби, ні допомоги ЗСУ: колишній продюсер Олега Винника викрив втікача

15 серпня 2024, 02:00
2191
Олександр Горбенко назвав брехнею всі заяви про здоров'я Олега Винника і допомогу ЗСУ з його боку.
Олег Винник
Олександр Горбатюк назвав Олега Винника посміховиськом / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Колишній продюсер українського співака Олега Винника, який втік з України ще на початку повномасштабного вторгнення з боку країни-терориста РФ, Олександр Горбенко звинуватив артиста у брехні про важку хворобу і мільйонну допомогу ЗСУ.

На своїй сторінці у Facebook Олександр опублікував пост через те, що йому вже набридло бачити закиди від фан-клубу Винника на його адресу і команди, з якою він співпрацює, передає nv.ua.

відео дня

"Ви знали, що до війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але вперто півтора року розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера і команди, як мантру вперто повторювати цю нісенітницю", - дорікнув фан-клубу Винника продюсер.

Також Горбенко зауважив, що Олег Винник бреше і про мільйонну допомогу ЗСУ, адже у своїх звітах фан-клуб артиста показує одні й ті самі фото та відео.

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

"Ви два роки ганяєте по колу фото і відео одних і тих самих автомобілів, кількість яких, у ваших байках, з кожним місяцем зростає, додатково розповідаєте казки про сотні тисяч євро таємної допомоги, невідомо чим, невідомо кому. У вас є гарна нагода виставити мене дурнем, опублікуйте звіт і покажіть хоча б третину суми, яку ви вперто декларуєте, людям було б цікаво побачити звіт вашого розрекламованого фонду, скільки донатів ви зібрали за два роки, на що їх витратили. Звичайна практика. Ви цього не зробите, від слова "ніколи", з тієї простої причини, що ніколи не було того, чого ніколи не було", - написав Горбенко.

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, Павло Зібров заявив, що втікачі Влад Яма та Олег Винник зробили свій вибір. Зібров уточнив, що таких артистів потрібно забувати, оскільки вони в Україну вже не повернуться, а краще допомагати новим талантам.

А також Геннадій Вітер зізнався, що зовсім не розуміє вчинок Олега Винника. Тривалий час вони з Винником були дуже близькими друзями. Втім, після початку повномасштабного вторгнення його здивувала поведінка співака, який виїхав за кордон. Виявляється, утікач жодного разу так і не зв'язався з другом.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти