StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

"Поставили печатку і підписалися": український співак розповів, що трапилося з утікачами Винником і Ямою

3 червня 2024, 07:58
32983
Павло Зібров заявив, що втікачі Влад Яма та Олег Винник зробили свій вибір.
Олег Винник, Влад Яма
Павло Зібров закликав забути про Винника і Яму / колаж: Главред, фото: instagram.com/valery_baron/, instagram.com/vladyama_official/

Український співак Павло Зібров висловив свою думку про танцюриста Влада Яму і співака Олега Винника, які втекли з України ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Як відомо, Яма живе в США, а Винник у Німеччині, ходили чутки, що він там перебуває на лікуванні, але додаткової інформації так і не з'явилося.

В інтерв'ю Анжеліці Рудницькій Зібров сказав, що таких артистів потрібно забувати, оскільки вони в Україну вже не повернуться, а краще допомагати новим талантам.

"Їх немає, їх викреслили не ми, їх викреслив народ український. Ми не говоримо ні про Винника, ні про Яму. Вони дорослі люди, вони зробили свій вибір, підписалися і поставили печатку. Усе! Яке питання до українців? Немає питань! Вони не вийдуть, ніхто сюди не прийде", - зазначив Зібров.

Дивіться відео, де Павло Зібров висловився про артистів-утікачів:

Хто такий Павло Зібров?

Павло Зібров - український співак, композитор, Народний артист України. Написав понад 500 пісень для себе та інших артистів. За свою кар'єру випустив 15 альбомів і понад 20 кліпів. На великій сцені з 1986 року.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, співачка Оля Цибульська поміркувала, що співак-утікач Олег Винник повернеться в Україну за кілька років із виправданнями свого вчинку. До того ж деякі шанувальники будуть раді знову бачити його.

А також співак Андрій Кравченко зізнався, що раніше його весь час плутали зі співаком Олегом Винником, який зник з медійного простору. Кравченко відхрестився від зв'язку з Олегом і зазначив, що ніколи навіть не співпрацював із командою Винника, і не має нічого спільного зі співаком.

Читайте більше про Винника:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти