StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Велике розчарування": спливла важка правда про Олега Винника

24 травня 2024, 16:40
39092
Геннадій Вітер зізнався, що зовсім не розуміє вчинок Олега Винника.
Олег Винник
Геннадій Вітер розкритикував Олега Винника / колаж: Главред, фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Український співак Геннадій Вітер висловив свою думку про співака Олега Винника, який втік з України.

Як розповів Геннадій для "ЖВЛ", довгий час вони з Винником були дуже близькими друзями. Втім, після початку повномасштабного вторгнення його здивувала поведінка співака, який виїхав за кордон. Виявляється, утікач жодного разу так і не зв'язався з другом.

відео дня

"Велике розчарування. І ти вважав цю людину дійсно близькою, але після вторгнення вона просто зникла. І коли через моїх друзів він передав, що "Гена мені навіть не дзвонить"... По-перше, у мене немає його нового телефону, який він змінив за два-три дні. По-друге, я намагався списатися з людиною, з якою він живе. На жаль, Олег виявився просто слабкою людиною, яка не змогла підтримати друзів", - розповів Вітер.

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно співак El Кравчук розкритикував свого колегу Олега Винника, який на початку повномасштабного російського вторгнення поїхав до Німеччини.

А також продюсер Олег Боднарчук припустив, що у поп-співака Олега Винника був добре продуманий сценічний образ, який створила його продюсерська команда.

Читайте більше про Винника:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти