"Через святковий спосіб життя": відомий продюсер висловився про повернення втікача Винника в Україну

24 липня 2024, 02:00
1045
Сергій Кузін розповів, що Олег Винник став відомим завдяки своєму продюсеру.
Олег Винник, Таюне
Сергій Кузін не знає чи зможе повернуться Олег Винник в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/taunetaisia, instagram.com/olegg.vynnyk

Відомий український радіоведучий, музикант і продюсер Сергій Кузін поділився, як посперечався зі співаком Олегом Винником, який втік жити до Німеччини ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Як заявив Кузін у коментарі для "РБК-Україна", йому важко говорити про повернення Винника в Україну, адже не знає, чи вдасться колись артисту знову стати частиною українського шоу-бізнесу.

відео дня

"Я колись програв велику суперечку, тому що я був упевнений, що всі ці левиці, цариці, вовчиці ніколи не будуть успішними. Я цю суперечку з тріском програв. Досі я не можу зрозуміти, чому", - зазначив Кузін.

Також Сергій зізнався, що тривалий час був у хороших стосунках з Олександром Горбенком - продюсером Винника.

"Перебування Олега в ефірі багатьох радіостанцій нашого холдингу більше було пов'язане з Сашею Горбенком, його колишнім продюсером. Наскільки я знаю, вони припинили співпрацю через святковий спосіб життя Винника", - сказав Кузін.

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, співачка Оля Цибульська поміркувала, що співак-втікач Олег Винник повернеться в Україну через пару років із виправданнями свого вчинку. До того ж деякі шанувальники будуть раді знову бачити його.

А також співак Андрій Кравченко зізнався, що раніше його весь час плутали зі співаком Олегом Винником, який зник із медійного простору. Кравченко відхрестився від зв'язку з Олегом і наголосив, що ніколи навіть не співпрацював з командою Винника, і не має нічого спільного зі співаком.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти