StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путіністка Циганова назвала українців "сатаністами" та закликала викрадати українських дітей

2 березня 2023, 18:24
Російська співачка назвала війну "релігійною" та заявила, що Росія нібито "не воює" проти України.
Вика Цыганова
Віка Циганова випустила пісню про вагнерівців / скріншот з відео

Пропутінська російська співачка Віка Циганова, яка підтримує вбивства українців, цинічно присвятила пісню "вагнерівцям". Вона заявила, що Росія "не воює" з Україною. Про це вона заявила в ефірі російських пропагандистів.

Вона криваву війну, яку розв'язав, Путін "релігійною".

"Сатана відкрив свою пащу. Ось Люцифер, люди кажуть, що це таке? Це HIMARS, це і є бог війни, він керує цим усім", - сказала Циганова.

відео дня

Вона назвала українців "сатаністським родом" і заявила, що росіяни чекають, коли РФ "дасть відповідь і налякає". Циганова злісно закликала РФ силою вивозити українських дітей з окупованих територій.

Вона навіть не заперечила, що окупантів "молотять" в Луганській області, в них нема озброєння та квадракоптерів. До того ж Циганова дуже "переживає" через те, що росіяни не моляться за окупантів у церквах РФ.

Раніше Кудрявцева повідомила, що її нудить від своїх же російських земляків. І виною цьому війна в Україні. Але старіючу Діву нудить не від того, що її земляки вбивають і гвалтують українських жінок і дітей. Це якраз вписується в її картину світу. Нудить її від іншої категорії росіян, а саме тих, хто не підтримує війну і не пішов на угоду з совістю.

Лариса Доліна, яку все частіше критикують за зовнішній вигляд, "вибухнула" гнівною канонадою на адресу ненависників. 67-річна співачка заявила, що їй подобається молодіжний стиль і вона не буде ховати фігуру під вільним одягом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти