StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не переношу нічого з "того" боку": Цибульська пояснила, чому не вірить Галкіну

6 червня 2022, 15:09
Ольга Цибульська жорстко висловилася щодо російських артистів.
Оля Цибульська
Оля Цибульська категорична щодо росіян/ instagram.com/cybulskaya/

Російські артисти нічого не хочуть чути про ситуацію в Україні, хоча і розуміють, що насправді відбувається.

Як розповіла в інтерв'ю 24tv.ua українська співачка Ольга Цибульська, крапку в її спробах достукатися до росіян поставив Саша Бодянський, з яким вони виграли "Фабрику зірок". Ми не спілкувалися взагалі, можливо рази 3 або 4 якось списувалися. І потім, коли почалася війна, він мені написав: "Оленька, як ти?", Я кажу: "Саша, б * * ть, у нас війна, ти що, не бачиш?". І він написав: "це просто планета Венера від Меркурія, ця зміна поясів, зараз...".

"І я просто не витримала: почала відправляти фото того, що відбувається статті, які виходили про дітей, яких рятують лікарі і які померли, і все інше, а він сказав: "Це тебе здається, це пройде". Я його послала. А потім через кілька днів було 8 березня, він мені пише:"з 8 березня, кицька".

читайте також"Погані окупанти отримають по заслугах": Оля Цибульська показала руїни батьківського будинку в Ірпені

За словами Цибульської, вона послала виконавця за "російським кораблем" і просто заблокувала, щоб у нього не було навіть можливості заходити на її сторінку.

"Я зрозуміла, що навіть ті люди, які тебе знають особисто, знають, що ти не можеш брехати, які приїжджали в Україну, точно розуміли по-дорослому, що тут відбуваються, пишуть таке – тоді немає сенсу. Народ, який звик бути рабами і вірити в те, що говорить телевізор, і старий президент, якого вже давно пора замочити в формаліні – з ними немає сенсу говорити. Я хочу, щоб їм доходило дуже довго і дуже боляче. Щоб вони жили дуже довго і дуже довго страждали", - каже Цибульська.

Вона також зазначає, що не довіряє російським артистам, які підтримали Україну, наприклад Максим Галкін. "А давайте поживемо-побачимо, для чого це говориться, і як це говориться, і що з цього випливає. А потім можна буде коментувати. Поки нічого на дух не переношу з "того " боку", - додала співачка.

Нагадаємо, раніше Ольга Цибульська українська співачка Оля Цибульська показала несамовиті кадри знищеного будинку її батьків. На щастя, перед атакою їм вдалося втекти з Ірпеня в безпечне місце.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти