StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не хотів, щоб його бачили": дружина Білоножка розповіла про останні дні співака

21 січня 2024, 21:40
766
Покійний Віталій Білоножко глибоко поранив душі близьких і шанувальників своїм відходом.
Віталій Білоножко, Світлана Білоножко
Помер Віталій Білоножко - дружина розповіла про його останні дні / колаж: Главред, фото: facebook.com/vitaliy.bilonozhko

Народний артист України, співак з унікальним оксамитовим басом Віталій Білоножко помер 9 січня. Його відхід став шоком не тільки для шанувальників, але і для його близьких.

Вдова артиста, співачка та його колега Світлана Білоножко в інтерв'ю каналу Rostyslove Production зізналася - Віталій Васильович хворів давно, але пішов раптово. Незадовго до смерті він занедужав, але наполегливо відмовлявся від госпіталізації. Однак його стан погіршувався, і він все ж погодився лягти в клініку.

"Це сталося раптово. Він себе не дуже добре почував. Цукровий діабет давав про себе знати. Ми лікувалися, ходили на крапельниці. Все було наче добре. Напередодні стало не дуже добре. Я викликала швидку. Говорив: "Світлана, все буде добре". Лікарі сказали, що потрібна госпіталізація. Діабет - це дуже підступна хвороба. Забрали Віталія у лікарню. Лікували, все наче було добре. Начебто все йшло як слід. 9 січня його не стало. Сину зателефонували з лікарні", - згадує Світлана Григорівна.

відео дня

Співачка також розповіла, чому насправді Білоножко в останні роки перестав виступати і з'являтися на публіці, хоча і відчайдушно мріяв про сцену - легендарний артист не хотів, щоб шанувальники бачили його хворим. Віталій Васильович до останнього вірив у своє одужання і швидку зустріч зі своєю аудиторією.

"Він не хотів, щоб його бачили таким трохи втомленим, що він відчуває біль, що не все гаразд. Він хотів вилікуватися. Казав: „Ох, я тоді заспіваю". Це єдина причина. Він не з’являвся в публічних місцях", - говорить дружина співака.

Також Світлана Білоножко зазначила, що лікуватися артист не любив, і навіть в останні роки, незважаючи на хворобу, не захотів відмовлятися від своєї багаторічної шкідливої звички - паління.

Раніше стало відомо, від чого помер Віталій Білоножко. Про це розповіла вдова артиста, співачка Світлана Білоножко. Останні дні він провів у лікарні, проте лікарі не змогли врятувати життя Віталію Васильовичу.

Між тим співак до останнього підтримував зв'язок з шанувальниками. Його соціальні мережі відкрили громадськості, про що говорив у свої останні дні покійний Білоножко. Відзначається, що слова артиста були просякнуті передчуттями близького кінця.

Інші новини про Віталія Білоножка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти