StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталка Денисенко в сльозах розповіла про екстрену операцію на грудях

26 листопада 2023, 17:40
503
Артистка вчасно звернулася до фахівця та назвала причину поганого самопочуття.
Наталка Денисенко
Наталка Денисенко перенесла операцію / колаж: Главред, фото : instagram.com/natalka_denisenko

Українська акторка театру, кіно і озвучки Наталка Денисенко на своєму прикладі дізналася про важливість самообстеження грудей для жіночого здоров'я. У своєму блозі в Instagram вона розповіла, що потрапила до лікарні.

Денисенко виявила у своїх грудях ущільнення, схоже на кульку, яке боліло. Вона не стала випробовувати долю, а тут же звернулася до мамолога. У лікаря з'ясувалося, що у Наталки кіста.

Новоутворення екстрено видалили за допомогою пункції. Зараз життю акторки нічого не загрожує. Проте перед шанувальниками вона з'явилася в сльозах.

відео дня

Денисенко опублікувала фото після операції і зізналася, що плаче не через операцію - процедура хоч і виявилася болючою, причина появи у неї кісти болючіше "поранила" артистку.

"Це не смертельно! Було трошки боляче... Але я така засмучена не через фізичний біль... Дуже боляче через те, що розумію, чому це сталося!!! Війна б'є на психіку, фізичний стан, гормони, і вилазять такі болячки, яких ніколи б у нас і не було б", - каже Наталка Денисенко.

Наталка Денисенко
Наталка Денисенко перенесла операцію / instagram.com/natalka_denisenko

Раніше стало відомо, що Віра Брежнєва, яка тепер виступає під псевдонімом Vera, вперше за час повномасштабної війни заспівала в Києві. Її участь у концерті була таємницею.

Також співак-воїн Віталій Козловський вперше після мобілізації заспівав на концерті. На сцену артист вийшов у формі, і закликав не забувати про військових, які зараз в окопах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти