"Наступила на горло": Меган Маркл безвихідно звернулася до Кейт Міддлтон - що сталося

9 липня 2024, 03:00
2370
Меган Маркл переступила через свою гордість і звернулася з проханням до Кейт Міддлтон.
Кейт Міддлтон, Меган Маркл
Меган Маркл хоче помиритися з Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/, instagram.com/sussexroyal/

Справи у Меган Маркл і принца Гаррі дедалі сумніші, оскільки новий бізнес герцогині не приносить особливих успіхів, а також у подружжя є ризик втратити свої титули.

Як повідомляє In Touch Weekly, король Чарльз планує скоротити кількість працюючих членів королівської сім'ї, що завдасть удару по Сессексах.

відео дня

Після таких новин Маркл вирішила все ж таки звернутися до принцеси Кейт Міддлтоні планує помиритися з нею.

"Меган наступила на горло власній гордості з любові до Гаррі - вона бачить, у якому становищі він опинився, - і таємно запропонувала Кейт помиритися, при цьому благаючи її про допомогу. Маркл сподівається, що принцеса зможе вплинути на чоловіка і пом'якшить суворий настрій Вільяма щодо молодшого брата. Поки що майбутній король навідріз відмовляється від зустрічей з Гаррі, а його представники лаконічно пояснюють це зайнятістю, яка і без того збільшилася на тлі хвороби дружини. Цілком імовірно, Сассекси чекають, що, помирившись із Вільямом і Кейт, вони зможуть повернути прихильність інших членів сім'ї, поліпшити репутацію і матеріальний статус", - повідомило видання.

'Наступила на горло': Меган Маркл безвихідно звернулася до Кейт Міддлтон - що сталося
/ Инфографика Главред

Хто така Меган Маркл?

Меган, герцогиня Сассекська - американська акторка і фотомодель, найбільш відома за роллю Рейчел Зейн у телесеріалі "Форс-мажори" (2011-2018). З 2018 року - дружина принца Гаррі, герцога Сассекського (сина британського короля Карла III). У цьому шлюбі народила сина Арчі (2019) і доньку Лілібет (2021).

Кейт Міддлтон - останні новини за темою

Зазначимо, нещодавно Кейт Міддлтон заявила, що за час своєї відсутності вона була приголомшена всіма добрими повідомленнями підтримки та підбадьорення. За її словами, в погані дні вона відчуває слабкість, втому, і їй доводиться давати тілу відпочинок.

А також Кейт Міддлтон написала листа, в якому зробила важливу заяву. Принцеса Уельська в оптимістичному посланні заявила, що сподівається дуже скоро повернутися до своїх громадських обов'язків.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти