StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Справжній діамант Росії": Дюжева висміяли за хвалебні оди Донецьку

4 червня 2022, 01:42
Користувачі соцмереж не змогли стримати сміху.
Дюжев
Дюжев і його брови / facebook.com/pages/ДМИТРИЙ-ДЮЖЕВ

Російський актор, зірка серіалу" Бригада", Дмитро Дюжев, який підтримує війну в Україні, під час свого візиту в окупований Донецьк 11 травня занадто старанно розхвалював місто.

Користувачі соцмереж не змогли стримати сміху від театральних, навмисне посилених емоцій зірки, і слів про "діамант Росії", пише Оглядач.

"Я просто їхав. Люди красиво одягнені. Я думав, як же так? Війна ж іде. Я думав тут, я не знаю, місця собі не знаходять, не знають гармонії і так далі. А я приїхав в усміхнене місто",-сказав Дюжев на відео, опублікованому на пропагандистському Telegram-каналі.

відео дня

читайте такожДюжев і Долина приїхали розважати окупантів у Донецьк

В один момент актор став дуже серйозним, коли говорив, що війна це горе, але буквально в наступний момент розплився в усмішці.

"Я приїхав до Донецька, побачив своїми очима це місто і зрозумів, що це скарб, справжній діамант Росії людського фактора і гідності героїчного, незрівняного ні з якою іншою в людстві епохою", – заявив він.

Як пише російське видання Medialeaks, користувачі соцмереж підняли актора на сміх, оскільки він занадто активно рухав бровами і перегравав, емоційно розповідаючи про свої враження.

"Кажуть, що його брови окремо від господаря закінчили ГІТІС", "за гру бровами або гру брів ну не "Оскар", так хоча б" ніку" дайте", " крім як в ролі космосу, Дюжева ніколи не знала, він завжди такий? Цей голос, кривляння, міміка, блаженний якийсь", " Я не сильно розбираюся в питанні, досвіду немає, але все ж: він під чим?", "Я не ернічаю, але він виглядає ненормальним. Може курить щось або нюхає? Страшно з таким жити або бути поруч", - писали користувачі соціальних мереж.

Нагадаємо, незважаючи на те, що багато російських зірок покинули країну, засуджуючи військове вторгнення Україну, в РФ залишилося предостатньо артистів, які підтримують криваву війну.

Український журналіст Дмитро Гордон на своїй сторінці в Instagram вирішив показати головних підлабузників путінського режиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти