StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На Тайвані скасували концерт російської оперної діви

1 березня 2023, 14:12
Співачка потрапила в немилість навіть на Тайвані через свою проросійську позицію.
Анна Нетребко
Анна Нетребко / Instagram

На Тайвані скасували концерт російської оперної діви Анни Нетребко, яка підтримує терориста і вбивцю, президента Росії Путіна.

Як повідомляє Radio Taiwan International, виступ на Тайвані мав відбутися 5 березня в Національному концертному залі в Тайбеї. Новина про концерт викликала обурення громадськості, яка виступає проти агресії Росії в Україні, після того як активісти звернули увагу на те, що Анна Нетребко підтримувала президента РФ.

Міністерство культури повідомило Центральному агентству новин, що зв'язалося з приймаючою організацією і попросило з розумінням поставитися до думки тайванського і міжнародного співтовариства. "Щодо Тайваню до війни немає місця двозначності", - заявив Мінкульт.

відео дня

Національний симфонічний оркестр оголосив про скасування концерту.

Нагадаємо, раніше Метрополітен опера змушена була "розлучитися" з оперною співачкою Ганною Нетребко через її підтримку Путіна та його військову агресію в Україні. Її місце займе українське сопрано Людмила Монастирська.

За інформацією видання, дзвінок від Пітера Гелба, генерального менеджера Метрополітен опери, застав монастирську в Польщі, за покупкою концертних нарядів. Він хотів, щоб харизматична співачка замінила Нетребко у відродженні опери "Турандот" Пуччіні, прем'єра якого відбудеться в суботу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти