StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На боці батьківщини": легендарна радянська співачка висловилася з приводу війни в Україні

4 березня 2023, 14:59
Співачка, мабуть, вже страждає від старечої деменції, оскільки вже не розуміє, де насправді її батьківщина і що потрібно сказати.
Едіта П'єха
Едіта П'єха / Kp.ru

Дочка популярної свого часу радянської співачки Едіти П'єхи розповіла про те, що артистка думає з приводу жорстокого і кровопролитного вторгнення Росії в Україну, з метою захоплення територій.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, співачка "повністю поділяє позицію Росії". "Вона громадянин своєї країни, вона колись присягнула на вірність коханому Ленінграду. Вона бувала і в Афганістані, і інших гарячих точках. І мені пощастило бути там. Така наша позиція. Ми на боці своєї батьківщини", - сказала дочка співачки, яка народилася у Франції в польській родині. Тому не відразу зрозуміло, на стороні якої саме "батьківщини" знаходиться літня співачка.

Її дочка, Ілона Броневицька також додала, що на її думку, артисти повинні бути з людьми в такі хвилини, тому що їх присутність гарантує людині наявність іншого життя, де є дім. "У цьому наша місія, наше служіння", — зазначила 62-річна жінка в передачі майже глухого пропагандиста, путініста, Бориса Корчевнікова.

відео дня
'На боці батьківщини': легендарна радянська співачка висловилася з приводу війни в Україні
Рекомендуємо:

Нещодавно ходили чутки, про те, що онук співачки Стас П'єха нібито покинув терористичну Росію з початком війни. "Ні. Ще до цих потужних рухів в Донбасі він багато виступав там — з 2014 року або навіть раніше. Місцеві підходили до нього і питали — коли ж ви нас заберете, ми хочемо в рідну гавань. Це таке сімейне розуміння професії артиста - бути там, де ти потрібен. На нас лежить місія говорити людям, що все добре. Добро не може не перемагати зло", — поміркувала божевільна пенсіонерка.

Нагадаємо, раніше російська журналістка Ксенія Собчак прокоментувала недавнє висловлювання путініста, українофоба, російського актора Івана Охлобистіна. Так, божевільний Охлобистін під час шкільного уроку пояснював дітям, в чому головна відмінність статей.

"Жінки весь час оновлюються, це необхідно, щоб вони були готові до дітонародження. Їм природа дала більше, ніж мужику. Він-на короткі дистанції: швидкий удар, схопив, мамонт, бігти, їсти. А у жінки - ні. Вона, як грибниця, навколо себе поширює життя", - сказав путініст.

Раніше також російський актор Дмитро Назаров, який був звільнений за відверту критику кривавої путінської влади з МХТ ім. Чехова і продовжує писати антивоєнні вірші та іронічні пісні про бруд і дурість, яку пропагують в РФ, несподівано висловився з приводу донатів на ЗСУ. Про це він повідомив в одному зі своїх інтерв'ю на YouTube-каналі "Фейгін Live".

Так, за словами Назарова, йому часто пишуть в Instagram з приводу донатів на українську армію. На що актор відповів, що він на це піти не може.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти