StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ми і так уже залякані": путіністка Валерія з'явилася з українською символікою

20 серпня 2024, 14:35
4244
Путініст Йосип Пригожин заявив, що скандал навколо Валерії просто провокація.
Валерія, Йосип Пригожин
Йосип Пригожин заступився за Валерію / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Російський продюсер Йосип Пригожин, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, прокоментував слова депутата Держдуми країни-окупанта Яни Лантратової.

Річ у тім, що на афіші концерту путіністки Валерії Лантратова побачила кольори прапора України й обурилася цим.

Як розповів Пригожин пропагандистському росЗМІ NEWS.ru, депутатам немає чим зайнятися.

відео дня

"Взагалі без квітів залишимося? Депутатам, мабуть, зайнятися більше нічим. Це називається провокація. Навіть якщо афіша була жовто-синьою, ми що під виглядом якогось прапора йдемо? Докопуються на рівному місці. І що нам тепер із цим робити? Відмовитися від синьої сукні? Ходити тільки в білому, чорному або сірому? Ми й так уже залякані як можемо. Що далі будемо робити? Це чиста маячня", - сказав путініст.

Хто такий Йосип Пригожин?

Йосип Пригожин - російський музичний продюсер, бізнесмен, лауреат премій: "Овація" як найкращий "Продюсер року", "Найкращий продюсер десятиліття" за версією телеканалу "МУЗ-ТВ", "Найкращий бізнесмен року".
У березні 2014 року підписав лист президенту Росії Володимиру Путіну на підтримку анексії Криму. Однак у серпні 2016 року заперечував підписання ним і дружиною будь-якого документа.
У серпні 2015 року СБУ внесла Пригожина до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.

Йосип Пригожин - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Йосип Пригожин поскаржився, що його хвилює залежність дружини Валерії щодо контролю харчування. Продюсер зазначив, що артистка навіть у ресторані зважує їжу, щоб не переїсти.

А також Йосип Пригожин поділився, що він із Валерією занадто різні. У співачки свій погляд на світ. Також він стверджує, що дружина завжди на його боці, а їхні стосунки побудовані на повазі та підтримці.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти