StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"До такої міри звірствувати": путіністка Валерія розповіла про скандали з Йосипом Пригожиним

12 серпня 2024, 10:48
1070
Путіністка Валерія розкрила правду про труднощі в сімейних справах із Пригожиним.
Йосип Пригожин, співачка Валерія
Валерія стежить за харчуванням чоловіка / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Російська співачка Валерія, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, зазначила, що у неї з чоловіком, таким же путіністом, Йосипом Пригожиним часто виникають скандали.

Любителька диктатора Путіна заявила в росшоу "Пожалуйста, не рассказывай!", що намагається навчити чоловіка стежити за своєю фігурою, але йому це важко дається і часто він зривається.

відео дня

"Аромат по всій квартирі. Прибігаю така. Він чує вже мої кроки, з кухні вибігає, і обличчя таке винне. І дивно рука ззаду... А там те, що залишилося... Жирний зім'ятий млинець. Думаю, бідний мужик страждає, не до такої ж міри звірствувати!" - розповіла Валерія.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Маша Єфросиніна натякнула, що у неї почалися проблеми в житті. Артистка опублікувала фото з новою зачіскою, а також не виключає, що ще й піде в спортзал.

А також Марія Яремчук розповіла, що Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі про її батька. Артистка хотіла взяти в Ротару інтерв'ю, адже вона разом із Назарієм Яремчуком одними з перших почали виконувати твори Володимира Івасюка.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти