StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це нестерпно": путініст Пригожин зізнався про залежність співачки Валерії

15 квітня 2024, 09:45
Путініст Пригожин розповів, що його турбує одержимість дружини через острах набрати зайву вагу.
Йосип Пригожин, співачка Валерія
Йосип Пригожин поскаржився на Валерію / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Продюсер Йосип Пригожин, який підтримує терористичний напад РФ на Україну, розкрив секрет стрункої фігури своєї дружини співачки Валерії. Також він заявив, що вона вже занадто захопилася і навіть у ресторан носить ваги.

В інтерв'ю для росЗМІ подружжя-путіністи вирішило відкрити своє особисте життя, Валерія поскаржилася на чоловіка, що він хоче обговорювати з нею справи в невідповідний час.

відео дня

"Я не люблю, коли з'ясовує робочі моменти вдома, тому що іноді це буває в дуже експресивній манері. Ну прям сильно не подобається. Хоче кляп вставити, а я замість цього культурно випроваджую. У нас до речі є, але жодного разу... і наручники є! У нас все є, але жодного разу за призначенням не пробували", - сказала Валерія.

Пригожин же відповів артистці і на всю РФ розповів, як Валерія одержима темою схуднення.

"Вона не просто ваги носить у ресторани, вона фотографує і звітує перед нутриціологом, скільки вона з'їла. Просто нестерпно, ти приходиш у хорошу компанію, де в принципі телефонами користуватися небажано, і вона фотографує і відправляє, замість того, щоб спілкуватися в компанії", - заявив Пригожин.

Хто такий Йосип Пригожин?

Йосип Пригожин - російський музичний продюсер, бізнесмен, лауреат премій: "Овація" як найкращий "Продюсер року", "Найкращий продюсер десятиліття" за версією телеканалу "МУЗ-ТВ", "Найкращий бізнесмен року".
У березні 2014 року підписав лист президенту Росії Володимиру Путіну на підтримку анексії Криму. Однак у серпні 2016 року заперечував підписання ним і дружиною будь-якого документа.
У серпні 2015 року СБУ внесла Пригожина до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.

Співачка Валерія та Йосип Пригожин - останні новини по темі

Зазначимо, як писав Главред, продюсер Йосип Пригожин, який під час карантину говорив про фінансові труднощі,зізнався, що син-мільйонер їм не допомагає.

А також нещодавно путініст Йосип Пригожин заговорив про розлучення з дружиною співачкою Валерією, і зізнався, що вони занадто різні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти