StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Моя любов": колишня дружина Узєлкова показала свого найдорожчого чоловіка

24 квітня 2024, 10:08
560
Марина Боржемська показала тепле фото з батьком і привітала його з днем народження.
Марина Борземська
Марина Боржемська привітала батька з днем народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkova.marina/

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова, тренерка Марина Боржемська поділилася радісною новиною - її батько відсвяткував день народження.

На своїй сторінці в соцмережах Боржемська опублікувала фото з батьком і публічно звернулася до нього. Марина зазначила, що пишається бути донькою такого батька.

відео дня

На знімку Марина позує в легкій білій сукні, а її батько в сорочці та жилетці. І Боржемська, і її батько щиро усміхаються і виглядають щасливими.

"Моя любов, мій тато, з днем народження! Найбільше щастя і нагорода бути твоєю донькою. Міцного тобі здоров'я, многая літа і внутрішнього спокою! Люблю!", - написала Марина.

Марина Боржемська показала свого батька
Марина Боржемська показала свого батька / фото: скрін instagram.com/uzelkova.marina/

Хто така Марина Боржемська?

Багато хто знав Марину Боржемську, як дружину відомого боксера В'ячеслава Узєлкова. Однак справжня слава до дівчини прийшла 2016 року, коли вона стала тренером у популярному телевізійному проекті "Зважені та щасливі".
У 1999 році пара одружилася, проте через 22 роки їхній шлюб дав тріщину. За словами Марини, причина розлучення в тому, що їхні шляхи просто розійшлися. А ось сам Слава заявив, що причиною розриву стало його невміння стримувати ревнощі.
Після початку повномасштабної війни колишній чоловік остаточно зник із життя сім'ї, тож Марина сама виховує 14-річного сина Роберта та 11-річну доньку Олівію.

Марина Боржемська - останні новини по темі

Зазначимо, Марина Боржемська розповіла в інтерв'ю про те, що колишній чоловік їй зраджував, але вона всіляко намагалася зберегти сім'ю, навіть незважаючи на те, що він намагався знизити її самооцінку до мінімуму.

А також раніше В'ячеслава Узелкова розлютило запитання журналістки про те, чому він не бачиться з дітьми. Він одразу встав зі стільця, і почав знімати з себе петличку з мікрофоном і матюкається.

Читайте більше про Боржемську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти