StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мене бісить ця Марина": боксер В'ячеслав Узєлков накинувся на журналіста і влаштував скандал

2 листопада 2021, 20:20
Узєлкова розлютило питання про те, чому він не бачиться з дітьми.
В'ячеслав Узєлков
В'ячеслав Узєлков / facebook

Відомий український боксер і тренер телепроекту Зважені та щасливі В'ячеслав Узєлков, зі скандалом покинув інтерв'ю через питання про дітей.

Журналістка програми Зірковий шлях приїхала до спортсмена у Вінницю, і коли питання торкнулися його особистого життя, В'ячеслав вийшов з себе.

Узєлкова розлютило питання про те, чому він не бачиться з дітьми. Він відразу встав зі стільця, і почав знімати з себе петличку з мікрофоном і матюкатися.

Ініціатором гучного розлучення стала Марина Боржемська, вона з дітьми залишила сімейну квартиру і почала самостійне життя. При цьому жінка звинувачувала чоловіка в агресії і говорила, що колишній чоловік не хоче бачитися з сином і дочкою.

Узєлков в свою чергу каже, що не бачиться з дітьми, тому що Марина і її батьки налаштовують їх проти нього.

"Я дзвоню дітям, вони не хочуть зі мною гуляти, спілкуватися. Так, я можу їх знайти прямо на вулиці, але потім вона так само всім говорить, що діти не хочуть, я їх переслідую. Тому я навіть не знаю, що робити. Я залишив так, як є. Не хочеш - добре, я не буду нічого робити", - заявив В'ячеслав.

Він також каже, що дітям завжди нагадує про те, що радий їх бачити. Кілька років тому В'ячеслав заблокував свого сина Роберта в соцмережі. Свій вчинок він пояснив тим, що дитині 8 років і він не повинен дивитися в соцмережі, як його батьки лаються.

читайте такожСтефанчук здивував розмовою з журналістами: бесіду перервав гімн

"У малюка вже поганий зір, у нього окуляри вже 3 роки. У чому сенс телефону? Він постійно сидить з бабусею, вона йому дала гаджет і все", - заявив Узєлков.

Розлучення Узєлкових

Зіркова пара, тренери проекту Зважені та щасливі В'ячеслав Узєлков і Марина Боржемська-Узєлкова розлучилися. Подружжя прожило разом 22 роки, у них народилися в шлюбі двоє дітей – Роберт і Олівія.

Вперше про розставання пари заговорили на початку грудня, і ось напередодні Нового року Марина офіційно на своїй сторінці в Instagram підтвердила, що вони з В'ячеславом більше не разом.

Читайте також, ведучий Владимр Остапчук звинуватив колишню дружину Олену Войченко в приховуванні дітей - вона не давала йому з ними спілкуватися.

Як відомо, Остапчук розлучився з Оленою після шоу Танці з зірками 2019. Тоді він посварився зі своєю партнеркою Ілоною Гвоздьовою.

У серпні 2020 Володимир Остапчук зробив пропозицію Христині Гірняк на їх річницю, але одружилися вони після того, як перехворіли коронавірусом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти