StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Моніка Беллуччі в об'єктиві пристрасного француза показала шикарні форми в яскравій сукні

24 жовтня 2022, 03:21
24086
Спляча красуня ще ніколи не була так зухвало прекрасна.
Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі потрапила в об'єктив Річарда Джіаноріо в сукні від Dolce & Gabbana / instagram.com/monicabellucciofficiel

Актриса, модель і секс-символ всієї Італії Моніка Беллуччі багато років була обличчям продукції французького ювелірного дому Cartier. Роль музи вона передала у спадок своїй старшій дочці, моделі Діві Кассель.

Тому Беллуччі завжди бажана гостя на всіх світських заходах ювелірного дому. На одній з таких вечірок незрівнянну аристку зловив у свій об'єктив відомий французький фотохудожник Річард Джіаноріо.

Крім серії кадрів, на яких Беллуччі блищала у всій своїй розкоші та ошатності, Джіаноріо на своїй сторінці в Instagram показав відеоролик, який назвав "Спляча красуня".

відео дня

За мотивами традиційної європейської казки, прекрасна принцеса Беллуччі в яскравій сукні від Dolce & Gabbana прилягла на диван, імітуючи сон. Артистка в квітчастому вбранні з пікантним вирізом, який оголював її пишні груди і витончену шию, в кадрі художника виглядала по-королівськи - велично і сексуально.

Раніше американська співачка барбадоського походження Ріанна через 5 місяців після народження первістка показала соковиті сідниці в танці крупним планом.

Також американська супермодель і одна з найкрасивіших жінок планети Емілі Ратаковскі прийшла на вечірку у відвертій сукні-Рибальській сітці і спокусливому бікіні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти