StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мовчунка" Седокова похвалилася схудненням за допомогою колоди

28 листопада 2023, 14:58оновлено 28 листопада 2023, 15:55
Співачка Анна Сєдокова похвалилася тим, що брала участь в реаліті-шоу "Останній герой" на російському пропагандистському ТБ.
'Мовчунка' Седокова похвалилася схудненням за допомогою колоди
Сєдокова нібито під час реаліті-шоу займалася фізкультурою за допомогою колоди / / колаж Главред, фото УНІАН

Скандально відома попспівачка родом з Києва Анна Сєдокова (яка кілька років проспівала в українському гьорлз-бенді "ВІА Гра", а зараз ні слова не говорить про війну, яку Кремль розв'язав проти України) похвалилася тим, що брала участь в реаліті-шоу "Останній герой" на російському пропагандистському ТБ. Причому хвалилася співачка не новими враженнями і вже, звичайно ж не кривавими рублями гонорару, а здебільшого тим, як нібито за місяць зйомок сильно схудла.

"Кожен день займалася і гойдалася з колодами. Займалася тілом і головою", — написала Сєдокова фоловерам.

Вона нібито почала худнути ще до від'їзду на тропічний острів, де знімали "Останній герой". Але, за її словами, результат довелося закріплювати вже без тренажерного залу і спортивного спорядження. Мовляв, Сєдокова виконувала щодня по 15 хвилин на планку, віджимання і прес.

відео дня
Седокова

Нагадаємо, українська співачка Анна Сєдокова живе в США, але при цьому не залишає спроб навідатися в Росію. Вона приїжджала до Москви, де відвідала прем'єру кінофільму. І була одягнена в Шкіряний комбінезон - мабуть, щоб порадувати своїх нечисленних фанатів.

Пізніше Сєдокова раніше зламала ногу під час концерту. Вона з'явилася на доріжці одного з російських заходів, де не могла йти, бо кульгала. Після одного зі своїх виступів, вона знову поскаржилася на ногу, яка за словами співачки, сильно боліла.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти